Тийнейджърка се превръща в жива кукла

36
Добави коментар
Maravillosa
Maravillosa

VENUSANGELIC YouTube Channel

В последните две години от своя жизнен път 15-годишна тийнейджърка от Лондон се е вживяла в ролята на кукла от плът и кръв, съобщава RightThisMinute.

Името ѝ е Винъс Анжелик, а през последните няколко месеца момичето-кукла се е превърнало в истински интернет феномен, благодарение на своя YouTube канал, изпълнен с меко казано странни видео материали с нейно участие.

В повечето от тях Анжелик учи своите последователи как да превърнат себе си в реалистично изглеждащи кукли, като използват различни видове грим по строго определен начин.

„Много хора ме питат: „Как правиш грима си?“ и поради тази причина реших да създам видео ръководство в YouTube“,  споделя тийнейджърката пред RightThisMinute.

Живото Барби се облича като своите любими кукли през последните две години, а странното ѝ вдъхновение идва от японската Anime култура.

Младата девойка е живяла в Япония в продължение на няколко години.

Японската анимация, завладяла момичешкото съзнание на Анжелик, е повлияла не само върху външния ѝ вид, но и върху нейния начин на произношение, който звучи като бебешка версия на Йоко Оно.

Куклата-тийнейджър обаче твърди, че гласът ѝ просто си е такъв.

„Разбира се, това е моят глас. Мисля, че звучи по този начин, защото говоря пет езика и различните акценти се смесват“, казва Анжелик.

Момичето кукла твърди, че нейната майка одобрява „парцаления“ ѝ облик:

„Тя всъщност ме смята за привлекателна, когато нося подобни дрехи“, казва още Анжелик. „Не вярвам, че някога ще спра (да се представям като кукла – бел.ред). Мисля, че ще порасна заедно с този стил на обличане и ще правя това, което обичам“, допълва тя.

Колкото и абсурдно да звучи всичко написано до момента, Винъс Анжелик е адски популярна интернет личност, която вдъхновява множество последователи да изглеждат като кукли.

„Тя е вдъхновение за много хора. Облика на кукла е нещо, за което мечтаят ужасно много хора, а тя го прави да изглежда безопасно“, споделя Бетси Гесъл от RightThisMinute.