Новата колекция на GENE ексклузивно във Fashion Days » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 23ти март GENE style ще даде старт на най-новата си колекция за сезон пролет-лято 2012, наречена Back to basics-Colourful Contradiction. Колекцията ще бъде продавана ексклузивно в първите четири дни на кампанията на сайта за пазаруване Fashion Days.bg.

Само за периода на кампанията всички модели могат да бъдат закупени с ексклузивни отстъпки. Клиентите на марката ще могат да избират от близо 70 атрактивни предложения.

Асортиментът от продукти включва: тренчове, рокли, блузи, уникална серия тениски с ефектни щампи – специално разработени за проекта, както и няколко дизайнерски тениски изработени от актрисата и модел Диляна Попова за GENE style.

Облеклата звучат изключително елегантно, но и лежерно, заради свободните силуети, характерни за бранда. Цветовата палитра ни потапя в една нежна и романтична атмосфера, благодарение на пастелните нюанси.

Фотосесията е заснета от модния фотограф Васил Германов, а към нея GENE са подготвили специален видео материал с участието на известният български модел Ваня Билева от IVET Fashion.