Елица хвърли дрехите и поведе хоро в басейн

4
Добави коментар

Градът
  Пловдив

Елица хвърли дрехите и поведе хоро в басейн

Теодора Божкова на 22/03/2012, 16:32

7 снимки:

Следваща

Снимка: Plovdivweek

Звездата от „Евровизия“ Елица Тодорова се хвърли по бански, подчертаващ перфектното й тяло, в басейна на пловдивската детска градина „Мирослава“. Тя застана начело на куп малчугани и поведе хоро за „Гинес“ под звуците на „Пусто, но лудо и младо“.

 

Пловдивските деца ще се включат в новото предизвикателство, с което се е заела Елица. През юни страната ни ще се опита да влезе в Книгата с рекордите на Гинес, като организира най-дългото хоро в света, на което ще се хванат 50 хиляди души. Чаровната изпълнителка не иска да започва хорото с баби и дядовци, а с децата, защото те носят чистота и невинност.

Невижданото досега зрелище – право хоро в басейн, предизвика фурор сред зрителите. Хлапетата изпаднаха във възторг от присъствието на звездата, гушкаха се в нея, пляскаха с ръчички и се стараеха да следват правилните стъпки на танца. Операторът на Елица засне клип с малчуганите, който ще бъде изпратен при кандидатстването за „Гинес“.

Празникът продължи с концерт на хлапетата от „Мирослава“ в чест на първа пролет. Сред възторжената публика бяха Елица, кметът на район централен Райна Петрова и членовете на ансамбъл Тракия, които аплодираха бурно малчуганите.

Градината работи по проект „Да съхранимй българското“, като привлича различни съмишленици и радетели на българския фолклор. Идеята е децата да съхранят националната си идентичност. През месец май гост ще бъде и Нешка Робева. От две години градината се занимава с благотворителност за Уницеф. Тук има богата колекция от носии от различни фолклорни области, каза за Plowdivweek г-жа Гъркова, директор на ЦДГ „Мирослава“.

Райна Петрова, кмет на район централен сподели, че поткрепя инициативата и самата тя е фен на народната музика, играе всички видове хора. Тя посочи, че „Мирослава“ е е една от водещите детски заведения в града.

Тагове:
в
хвърли
и
елица
дрехите
поведе
хоро
басейн