Печели с TopZalozi.com и най-добрите типстъри! | TopZalozi.com

39
Добави коментар
premier
premier

Най-добрите типстъри са тук – в TopZalozi.com!

Преди едва две седмици стартирахме игра с футболни прогнози – в която участниците трябва да познаят 4 или 6 мача последователно, за да спечелят награда – и вече имаме цели 3-ма победители. Други също са на път да се присъединят към тях.

Това говори красноречиво за изключително високата успеваемост на типстърите в TopZalozi.com. Така че какво чакате още – вижте прогнозите им и печелете заедно с тях!

Спонсор на Играта е bet365.

За bet365

bet365 е една от водещите компании за Залози Онлайн с над седем милиона клиенти от 200 държави. В Компанията работят над 1 700 служители и тя е на 7-мо място по големина сред частните фирми във Великобритания.

Освен бонусът от 100 ЛЕВА за нови клиенти, bet365 предлага и още много специални оферти на потребителите си. При нулево равенство в която и да е футболна среща се връщат губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. При множествен залог със срещи от елитните първенства пък получавате допълнителен бонус върху печалбата ви – от 5% при тройна комбинация до невероятните 100% при 14-кратна. А залозите за Първи Голмайстор пък са подсигурени. Чрез регистрацията си в bet365 и активирането на сметката си получавате и видео достъп до над 20 000 спортни събития през цялата година!

Публикувано: 22 март 2012, 22:45