Диляна Попова остава „зад решетките”!

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Ще продължи ли актьорската кариера на моделката или мечтата й за голямото кино ще умре с ролята й в „Стъклен дом”?

Въпреки че свикнахме да гледаме чаровната Диля­на Попова на малкия ек­ран, в ролята на сестрата на Боряна Касабова – Ал­бена, от сериала „Стъклен дом“, може би героинята й ще остане в затвора до края на по­следния сезон. До момента проду­центите не са потърсили Попова с официална покана и предложение за снимки, призна самата тя пред „Блясък“. Според Диляна това предполагало, че тя няма да вземе участие в продукцията. Брюнетката сподели още, че е изключително щастлива, че й бе поверена толкова кон­центрирана роля и в действителност, ако образът й няма да претърпи някакво развитие и да обогати сюжета, няма смисъл да се разводнява изкуствено.

Диляна допълни, че участието й в сериала й е донесло много положителни емоции и опит и точно с това ще го запомни.

И макар засега да нямаме възможност да гледаме краси­вата моделка на малкия екран, звездата й ще блесне отново на големия – тази есен във филма на Николай Мутафчиев „Още една мечта“. В комедийната лента, която обещава да взриви киносалоните с много щури и забавни сцени, Диляна си партнира с очарователните Койна Русева, Ирина Тодорова и Мира Бояджиева.

Руса? Никога!
На хубав човек всичко му отива и въпреки че се убедихме, че каквото и да направи с косата си Диляна Попова, ще изглежда фантастично, актрисата е категорична, че не би станала блондинка. В „Стъклен дом: Наказанието“, за да избяга от правосъдието и полицията, героинята на Диляна за кратко бе с руса перука, но в реалния живот Попова поддържа абаносова грива.

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.