Mitsubishi Outlander: Селекционер

1
Добави коментар
driad
driad

Mitsubishi Outlander: Селекционер

23 Март, 2012 г.

Третата генерация средeн клас кросоувър Mitsubishi Outlander, по мнение на производителя, символизира раждането на съвършено ново поколение продукти , които вдигат летвата с високата степен на комфорт, безопасност и свеждане до минимум вредното влияние върху околната среда.
След като бяха продадени общо над 950,000 автомобила (според данните към края на декември 2011 г. – вкл. Airtrek/първото поколение Outlander) от първите две поколения за периода от юни 2001 година, този изцяло нов среден по размер кросоувър, бе създаден с цел да се наложи като един стратегически и иновативен съвременен автомобил, разработен на базата на многостранна глобална платформа
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) разпространи първите официални подробности за новото поколение на хитовия си вседеход Outlander, които бяха представени за първи път в света по време на международното изложение в Женева през март тази година.

Новото Mitsubishi Outlander ще бъде пуснато в продажба първо в Русия през лятото на тази година, а малко след това и в останалата част от Европа, Япония, Китай и Северна Америка.

Новата генерация на Mitsubishi Outlander ще се предлага в две основни версии – с две и с четири задвижващи колела, и с избор между два двигателя – двулитров бензинов и 2.2 литров дизелов. В зависимост от пазара, вседеходът ще се предлага с автоматична система Auto Stop & Go за гасене/стартиране на двигателя, както и с нова шестстепенна робитизирана предавателна кутия. Новото поколение на Outlander ще разполага и с еко-индикатор, който ще подсеща водача за оптималния момент за превключване на скоростите.

New Generation Outlander, чийто размер (4655 mm) е подобен на този на сегашната версия, следва ясната линия на технологична разработка. При нея – в истинския стил на Mitsubishi – основната цел е създаването на “конструкторски автомобил” със “Стабилна – Безопасна – Семпла” форма, комбинирайки солиден екстериорен дизайн с чисти повърхности, подобно на представените вече демонстрационни автомобили Concept PX-MiEV and Concept PX-MiEV II. Продължавайки силните традиции на Outlander, New Generation Outlander също може да превозва 5 или 7 човека* в условия на комфорт и безопасност.

Автомоболни новини: Mitsubishi Outlander: Селекционер