Ян Мьолби: Адам Морган и Рахим Стърлинг не са готови за Ливърпул

1
Добави коментар

Пепе Рейна е най-виновен за проваления сезон на Ливърпул. Той постоянно си остава на гол линията и не помага на защитниците пред него, които правят глупави грешки, както направи Хосе Енрике в последната минута.

Важно е да успеем да спечелим полуфинала за ФА Къп, защото Ливърпул е станал велик със спечелването на много трофеи. Ливърпул вече няма шанс да се класира в Шампионската лига и след като се класира за Лига Европа имат важни мачове единствено за ФА Къп.

Не виждам никаква разлика дали ще завършим пети, шести или седми в края на кампанията. При такива обстоятелства винаги се вдига голям шум сред феновете на Ливърпул да се налагат млади играчи от академията на клуба.

Веднага се сещаме за момчета на 17, 18 или 19-годишна възраст, като Майкъл Оуен и Роби Фаулър успяха по този начин.

Някои феновете се питат защо Адам Морган или Рахим Стърлинг не получават шанс за игра, след като Ливърпул няма за какво да играе във Висшата лига.

Но всеки трябва да знае, че Кени Далглиш е по наясно от тях и познава момчетата по-добре от всеки друг.

Когато Кени реши, че са готови, той с радост ще има даде шанс да играят за първия отбор. Но според мен в момента, Адам Морган и Рахим Стърлинг не са готови.

В мача ни срещу Уигън виждам добър шанс за Джордан Хендерсън и Стивън Джерард, защото ще имат пространства.

Последният път, когато играхме с тях си спомням, че играта беше много отворена и това ще даде възможност на играчите на Ливърпул  да окажат влияние върху играта.