Жена мечта

36
Добави коментар
temi
temi

Съществува ли жената мечта в реалния живот или тя е само плод на мъжкото въображение? Да сте жена мечта не се искат много усилия, но малки жени го осъзнават. Как се става жена мечта?

Каква е представата за жената мечта?

Във филма Repli-Kate от 2002 година мечтаната жена е представена като тази, която се държи като мъж. Но реално мъжете не искат свои клонинги, не държат жената да пие бира, да гледа мач и, събличайки се след работа, да си зарязва дрехите по пода на път към гардероба. Има голяма разлика между това, което жените си мислят, че мъжете харесват у тях, и това, което реално мъжете харесват. Що се отнася до външния вид, жените явно смятат, че мъжете обичат напомпан до пръсване силиконов бюст, подпухнали от прекаляване  с ботокс устни, палав поглед, похотлив език и оскъдно облекло. Мъжете може и да харесват да плакнат поглед по такива кукли, но реално предпочитат жената до тях са бъде по-земен и естествен човек, да е секси, но без да се натрапва, с готин характер, чувство за хумор, грижовна, разбираща, влизаща в положение, добър приятел.

Разпространен лаф пък гласи, че жената мечта е тази, която може да прави 70 неща – 69 и мусака. Тук няма да споря – мъжете обичат секса, а любовта им минава наистина през стомаха.    

А харесват ли мъжете скромността у жените или предпочитат обиграни мадами? Ухажването е част от мъжката природа, така е и сред животните, така е и сред хората. Мъжете обичат състезанията, обичат и да печелят, а съблазняването е игра, която умеят добре и обикновено са победители. Така че оставете първата крачка на мъжете, а приемайки поканата за среща със сигурност ще повдигнете мъжкото самочувствие. Мъжете обичат това, оставете им това удоволствие и ще сте мъжката жена мечта.

По какви още жени си падат мъжете? По такива, които са независими, имат собствено мнение и собствен живот. Или иначе казано мъжете не искат животът ви да се върти само около любовта и да паразитирате върху мъжа до вас. Това задушава мъжете, които имат нужда да излизат с приятели, да си говорят за жени, да гледат мачове, да спортуват и т.н.

А като споменахме говоренето за жени. Това е нормално и не означава, че мъжете изневеряват, защото говорят за други жени. Това е просто начин да разпуснат и да изкарат приятно времето си с приятели. Но много жени не го разбират по този начин, чувстват се застрашени (явно светът им се изчерпва само с половинката им) и създават проблеми.Тоест жената мечта за мъжете е тази, която не създава излишни драми и не ревнува за щяло и нещяло. Мъжете не обичат да са „под чехъл“ и да избират между жена си и приятелите си, още повече, че се чувстват унизени, ако всеки път жена им ги прибира на каишка, точно когато всички други са в разгара на купона.

Четете още:

Стих за жената мечта >>>

26.03.2012/Ели Йорданова