The Hulk наказа Bugatti Veyron Super Sport

37
Добави коментар
TTrifonov
TTrifonov

 

 

Още от появата си на пазара, японският суперавтомобил Nissan GT-R вълнува тунерите по цял свят. На практика, автомобилът предлага безкрайни възможности за доработка, както на бодикита, така и на двигателя. Nissan GT-R е безкомпромисен спортен автомобил, дори в своя сериен вариант и може да засрами далеч по-скъпи и именити спортисти, а какво ли се случва, когато в „играта“ се намесят и тунинг специалистите?

 

Със задачата да ни покажат, на какво е способен японският спортист, са се заели британците от Severn Valley Motorsport (SVM). Англичаните имат опит в екстремните оптимизации на Nissan R32 и 34, но с последната си разработка на базата на Nissan GT-R, кръстена „The Hulk“, SVM вкарват нов смисъл в упределението „брутален“ тунинг!

 

Nissan GT-R „The Hulk“ е преработен до последният детайл, а множество от елементите в екстериора са заменени от карбонови. Автомобилът е боядисан в убийствено зелен цвят, подобно на филмовият супергерой Hulk, на който е кръстен екстемният автомобил. Най-съществените промени по возилото обаче са под капака. Двигателят е цялостно преработен и мощността на „The Hulk“ достига до 1250кс.! Автомобилът, чието основно „бойно поле“ явно ще бъдат „drag“ състезанията взима класическата дистанция от 1/4 миля за едва 9 секунди.

 

 

По-интересно обаче е едно друго постижение на Nissan GT-R „The Hulk“. Машината подобри рекорда за ускорение от 177 до 209км/ч. на Bugatti Veyron Super Sport с около 0.5 сек. Това обаче не е всичко… „The Hulk“ достига скорост от 351км/ч. (както ще видите в клипа), с което се превръща в най-бързият Nissan GT-R на планетата!