Прически вдъхновени от ТВ сериалите » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модерните тенденции при прическите виждаме не само на червения килим и по кориците на модните списания, но и на телевизионния екран. Много често в сериали, които са хит по-различните канали, можем да открием вдъхновяващи решения за нашата прическа. Затова днес решихме да ви предложим няколко красиви идеи в различен стил, които с лекота може да реализирате сами.

Странична плитка

За феновете на нашумелия тв сериал Game of Thrones Емилия Кларк е позната като героинята Денерис. Направи ни впечатление нейната прическа със странично вплетена плитка, която звучи небрежно, придава женствено излъчване и открива чертите на лицето.

Плитките в различните им разновидности продължават да са водеща тенденция и през 2012 година. Тази фризура е лесна, но супер атрактивна. Може да започнете вплитането от горната част на челото или в областта на слепоочието. Бохо усещането, което създава плитката е чудесен вариант за пролетта.

Меки букли

Меките букли са друга ефектна прическа, която без проблем се постига в домашни условия. С помощта на маша и стилизиращ продукт, всяка дама със средно дълга или дълга коса за не повече от час би могла да се сдобие с подобна прическа. Нежните къдрици са изключително женствени и подходящи за всякакви поводи. Виждаме интересни варианти при Лина Хеди (играе в Game of Thrones) и Елизабет Хърли, която се превъплъти в ролята на Диана в сериала „Клюкарката”.

Асиметрична линия

Асиметрията в прическите е друг оригинален вариант, чрез който ще разчупите визията и ще придадете динамика на прическата. Косата на българската гордост Нина Добрев, в един от епизодите на вампирската сага „Дневниците на вампира”, е  пример за това. „Пътят” е на една страна, като диагонално разпределяте косата, която дооформяте с маша, за да постигнете романтични къдрици. Тази прическа е подходяща за по-елегантни поводи, но е също толкова лесно да я постигнете у дома.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6077406]