Украйна със закон се отказва от мисионерската поза в секса

2
Добави коментар
Fakti
Fakti

 

В Украйна зрее революция – не демократична или оранжева, а просто сексуална. Тази цел не си е поставила някоя подкрепяна от чужбина неправителствена организация, а лично парламентът (Радата) в Киев, съобщава в. „Гласът на Украйна“.

На украинските депутати е раздаден законопроект, който предвижда забрана на мисионерската поза като част от усилията на правителството да се справи с отрицателния демографски прираст. В замяна властта ще насърчава практикуването на „кучешката“, при която има по-голяма вероятност за зачеване.

Освен това инициаторката на законодателната инициатива народният представител Наталия Юриевна Королевская предлага да се забранят абортите, а бездетните двойки да се обложат с нов допълнителен данък.

Последните две предложения трудно бих ги подкрепил в пленарна зала, заяви за украински таблоидни издания пожелал анонимност депутат от мнозинството. Но бих подкрепил колегата Королевская за забрана на мисионерската поза, заяви народният представител.

Мнозина депутати смятат, че Наталия Королевская, майка на двама сина, има достатъчно опит в тази част и те трябва да и се доверят.

От своя страна вносителят на законодателната инициатива намекна, че нейното предложение е по-скоро за популяризирането на различни сексуални техники, които да се включат в борбата със ниската раждаемост.

Зевзеци вече коментират в местните форуми, че предстоящото Европейско първенство по футбол е чудесен повод за промоциране на „кучешката поза“. Да вземем пример от канадците – те харесват тази сексуална техника, защото позволява и на двамата партньори да гледат първенството по хокей, коментират шегаджии.