Мнения на преминалите обучение в БулМар Колидж

1
Добави коментар
dimitrova91
dimitrova91

Марина Йорданова
Бих искала да изразя своето възхищение от професионализма и атмосферата във офиса на Крестън Булмар. Обучението, което посещавах през последния месец беше изключително приятно и ползотворно преживяване. Хората, с които се запознах – лектори и ментори, бяха много мили и усмихнати, отговаряха с лекота и без досада на многобройните въпроси. Много добро впечатление ми направиха семинарите, на които присъствах, както и срещата с Фондация „За нашите деца“.

Станислава Бъзовска
22 години, гр. Враца, УНСС, Бакалавър – Финанси
Всеки тъкмо завършващ студент е изправен пред редица казуси, от чието решение зависи по нататъчното ни развитие. До този момент аз имах само теоритични умения в сферата на счетоводната професия и не смея да кажа, че на базата на тях мога да поема смело по тази кариерна пътека. След участието ми в Програмата на Крестън Булмар Колидж вече спокойно мога да заявя „Да, това е сферата, в която искам да се развивам и да трупам опит“. 
Месецът прекаран в Крестън Булмар Колидж бе наистина изключително ефективен и полезен за мен. Благодарение на специалистите, които бяха ментори и отговаряха на всеки един казус и на изключително достъпните и професионално написани учебни материали аз успях да видя счетоводството като един нареден пъзел, от „хеликоптерен поглед“.
Всичко, което е представено в Университета е една хаотична информация, в която може да се изгубиш. На този етап един от основните проблеми на Образователната система в България е именно фактът, че липсва връзката между Университетите и Работодателите, липсва практическата насоченост в голямата част от учебни дисциплини, които изучаваме. В Булмар Колидж имах възможността найстина да разбера какво е това счетоводство, успях на науча същината му. Препоръчвам на всеки да вземе участие в това обучение, дори и да няма толкова голям интерес в сферата на счетоводството, все пак не може да нямаш интерес към нещо, което изобщо не познаваш.

Баръш Муса
на 22 год., от град Исперих, студент по Счетоводство, 4ти курс в УНСС
Стажът в Kreston BulMar беше едно много приятно предизвикателство за мен.Смея да твърдя, че знанията които получих в рамките на един месец могат да бъдат приравнени към още едно университетско образование.Програмата е изключително практически насочена.Казусите, които се обсъждат и анализират всекидневно, са реални примери от счетоводното третиране на стопански операции.
Стажантската програма е много добре систематизирана – предоставя се учебник, който е структуриран с голям професионализъм като в същото време е изключително достъпен и разбираем за читателя.Работи се също така и със специализиран счетоводен софтуер.Провеждат се много ценни всекидневни консултации с експерти в областта, които с голям професионализъм и отзивчивост отговарят на всички въпроси.
След приключване на едномвсечната практика се полага изпит по желание, с който всеки стажант може да оцени своите знания, както и да получи референция за постигнати високи резултати,
Изключително полезна и приятна стажантска програма.Горещо я препоръчвам на всички бъдещи специалисти в областта на счетоводната професия.

Александър Бояджиев
21 години, гр. Стара Загора, УНСС, Бакалавър – Финанси
На обучението в BulMar College гледам като на една незаменима възможност. То ми даде шанс да затвърдя наученото до тук и да отворя една съвсем нова страница за развитието си в счетоводната наука. Самият факт, че имаш възможност да излагаш своите въпроси пред специалисти с дългогодишен опит в професията е несравним по рода си.
За мен стажантската програма е: Аналитична; Качествена; Теоритико-Практическа; Интензивна; Високо професионална. Да, тя е изключително полезен АКТИВ, структурирана и поднесена по един много достъпен и разбираем начин.
Препоръчвам я на силно мотивирани хора, желаещи да придобият ценен опит в областта на счетоводството.

Мария Шентова
26 год., Икономически Университет – гр. Варна, Магистър „ Корпоративни Финанси”
Най-важното за стажът в Булмар Колидж е че той наистина дава практическите познания, необходими за започване на работа като счетоводител. Нещо, което липсва на много млади специалисти, за да могат да започнат успешно своята професионална реализация.
Програмата за обучение бе изключително полезна за мен т.к. е ориентирана и към тези, които нямат счетоводно образование или предишен професионален опит.
По време на обучението си в Булмар Колидж, имах възможност и да наблюдавам какво всъщност представлява работата на счетоводителя – голямо предимство е реалният контакт с колегите счетоводители от Крестън Булмар и техните професионални мнения и съвети. За мен това бе отлична възможност да получа необходимите знания и увереност и да започна работа в една нова за мен сфера – в момента съм счетоводител на няколко фирми и успявам да се справям с предизвикателствата на тази професия.   
Усилията, които положих през четирите седмици на обучение ми донесоха желаните резултати и затова бих препоръчала това обучение, на всички онези които са мотивирани и търсят кариерно развитие в сферата на финансите и счетоводството. 

Йорданка Бараковска
31 години, УНСС София, бакалавър финанси
 
Практическото обучение в БулМар Колидж е систематизирано и подготвено от професионалисти, експерти и практици по счетоводство, и знанията и уменията, които ще придобиеш само за 4 седмици са отлична подготовка в реално време за бъдещото ти развитие като счетоводител. С много четене, мотивация за натрупване на професионален опит, както и добро впечатление и отговорност по време на обучението и след успешно представяне на положения изпит, започвате работа още на следващата седмица. Екипът е от млади, амбициозни и стремящи се към общия успех на компанията професионалисти. БулМар Колидж ми даде чудесната възможност да се усъвършенствам в професията, която работя с удоволствие и ме кара да постигам целите си. Предизвикателствата са всеки ден.

Димитър Пашов
на 23 години, от Стара Загора, Американски Университет в България – Бакалавър по Бизнес Администрация
При започване на обучението нямах никакъв опит в областта на счетоводството. За мен това беше изцяло нова материя и поради факта, че по време на образованието ми не съм се сблъсквал с българско законодателство. Бях приятно изненадан от факта, че още през първата седмица на обучението успях да придобия широк спектър от познания в областта на счетоводството и данъците. Последващите материали в дълбочина обясняваха различните казуси. Балансът между теоретични знания и прилагането им на практика е също впечатляващ. Това доста ми помогна в затвърждаването на знанията, което усетих в последващата ми практика. По време на обучението имах възможността да контактувам със специалисти в тази област, които внасяха разяснения в заданията, които бяха неясни за мен. В края на четирите седмици държах и много изтощителен тест. Успешното ми преминаване ми даде сигурност в знанията, които сам придобил.
Ако трябва да определя обучението в три думи, то това биха били интензивност, всеобхватност, практичност. Препоръчвам го на всеки, който има амбиции да се развива в областта на счетоводството. Той би бил полезен както на по-напреднали хора, така и на такива, които току-що прохождат в материята.

Михаил Марков
на 25 год. от Ботевград, магистър по Финансов Анализ от Newcastle University Business School – Великобритания
Обучението в BulMar College, през което преминах може да се опише с три думи, интензивно, професионално и ефективно, не само имайки предвид времето, за което се приключва, а и придобитите знания. Обучението наистина изисква здраво учене и посвещение, поне по осем часа сериозно учене дневно са нужни, за да отидете на финалния изпит с нагласата, че ще постигнете успех. Наистина впечатляващ е факта, че през цялото обучение може да разчитате на професионалисти с дълги години опит зад гърба си, които могат да Ви помогнат с всеки проблем и неясност, която срещнете. Както всички знаем обаче, най-важен е крайният резултат, а той е наистина поразителен. За тези четири седмици знанията ми се увеличиха драстично, да не говорим за практическият опит.
Препоръчвам курса на всеки, който иска да придобие (тъй като курсът започва от основите на счетоводството) или подобри своите знания в счетоводната сфера.