Шопинг за абитуриентки: бални рокли (част 2) » eMODNO да имам

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Баловете за 2012 година са все по-близо, а ентусиазираните абитуриенти трескаво се готвят за голямото събитие. Вече дадохме няколко идеи и предложения за дамите, които предпочитат като вариант коктейлната рокля, която биха могли да ползват и за други поводи.

Много от младите момичета обаче си остават верни на традициите и искат да изпъкнат с красива дълга рокля. Препоръчваме ви да изберете модел, с който ще се чувствате комфортно, затова нашата селекция от рокли не включва модели с кринолин, които звучат пищно, но са доста неудобни за подобен род събитие.

Съвременното виждане за елегантна визия предлага различни вариации на абитуриентски рокли. Може да почерпите вдъхновение от червения килим, където знаменитостите демонстрират чудесни модни комбинации, а може да се доверите и на собственото си усещане за стил.

Подбрали сме няколко атрактивни модела от различни онлайн магазини. Постарахме се да изберем рокли с разнообразен дизайн по отношение на силуета и цветовата палитра. Цените също варират – от много изгодни до скъпи за дизайнерските творения.

Балните рокли са от онлайн магазините: 3suisses.bg, newlook.com, yoox.com, my-wardrobe.com, goddiva.co.uk и belnoir.bg.

Шопинг на абитуриентки: коктейлни рокли (част 1)

Автор: Делица Цонева