Абитуриентски рокли за вашия бал

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Абитуриентски рокли за вашия бал

Абитуриентски рокли за вашия бал. Абитуриентски рокли, за да се чувствате като истинска принцеса във вашия звезден миг. Абитуриентски рокли за стилни и самоуверени момичета, които искат най-доброто от живота.

 

Вашата първа звездна вечер е толкова близо. Най-после истински повод да разкриете цялата си прелест. Абитуриентската вечер е празник, който ознаменува сбогуването с ученическия и посрещането на “реалния” живот. Време е да започнете да реализирате целите и да осъществявате мечтите си. Изживейте вашата абитуриентска приказка и прекрачете смело прага на зрелостта. Започнете с избора на абитуриентска рокля. Тя ще ви направи принцесата на бала и ще ви даде самочувствие, за да се изявите като стилна млада дама в абитуриентската вечер.
Полезни съвети при избора на абитуриентска рокля  

Чувството за мярка е най-важно при избора на абитуриентска рокля. Ако искате да сте екстравагантна, внимавайте да не уплашите хората. Ако искате да сте секси, внимавайте да не изглеждате пошло и вулгарно. Ако искате да сте елегантна, внимавайте да не се издокарате като за Елисейския дворец.
Не робувайте на модните тенденции, а изберете абитуриентска рокля, която ще подчертае предимствата и ще прикрие недостатъците на фигурата ви.
Заложете на изискана абитуриентска рокля без излишни детайли. Дантелите, пайетите, блестящите камъчета и мъниста, пухчетата и всички останали орнаменти са стилни, само когато са с мярка. Иначе превръщат и най-елегантната рокля в кич.
Изберете абитуриентска рокля в цвят, който отива на кожата и на косата ви.
Заложете на качеството при избора на абитуриентска рокля. Шевовете трябва да са прави. Платът трябва да е “мек като коприна” или “да пада тежко”. Подгъвите трябва да са прецизни и т.н.
Изберете подходящи бижута, аксесоари и грим, за да завършите тоалета по блестящ начин.

Дълги и елегантни абитуриентски рокли

 

Къси и ефектни абитуриентски рокли

 

Стилни и изискани абитуриентски рокли

 

Секси и атрактивни абитуриентски рокли

 

Величествени абитуриентски рокли

Вижте още какво носят звездите!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.