Моден маникюр за сезон пролет лято 2012

38
Добави коментар

Нови свежи идеи за маникюр за предстоящия сезон

Маникюрът за жената се е превърнал в неделима част от нейното битие. Той влияе на общата визия на жената и с него трябва да се съобразяваме при избора на дрехи и обувки.

Пролетта и лятото ще са на мода ярките и предизвикателни цветове. Ето и някои примери за актуални и самоуверени цветове – неоново синьо, стоманено сиво, ярко зелено и дори златно.

Последната новост в маникюра е преливащите цветове показващи естественото излъчване на отенъка, който сме си избрали. Да не пренебрегваме и маникюр тип дантела, истинска иновация сред ноктите. Ето и някои наши предложения , с които може да опитате и вие.

Посребрен френски връх – Емблемата на фаталната жена. Такива нокти са истинско бижу, но трябва да се внимава с тях при избора на аксесоари. Подбора би бил лесен, ако използвате сребърни украшения. Подходящ е за всякакъв повод.

Преливащ маникюр – Както споменахме по-горе, истинско явление за предстоящия сезон. Ноктите трябва да са с бадемова форма, като трябва да се внимава в преливката. Започва се от тъмната гама в основата и към върха се завършва с по светли нюанси. Подходящи преливки са в синьо, зелено и сиво. Подходящ за изискана вечеря на свещи или вечерно парти.

Нокти тип каре – Интересно съчетание от два цвята, стига да сте подбрали подходящите за вас отенъци. Маникюрът задължително трябва да е с остра форма за да подчертае вашата индивидуалност. Използвайте го когато сте на парти или дискотека.