Отслабването с вода се постига с тези 6 съвета

37
Добави коментар
Kapitolia11
Kapitolia11

Ето как лесно можете да отслабнете, доверявайки се на добрата стара вода

Отслабването с вода е възможно, колкото и странно да звучи това на недоверчивите и съмнителните. Да, наистина резултатите зависят от личните потребности за сваляне на килограмите, но и от спазването на някои основни принципи на отслабването с вода. Ето ги и тях – 6-те водещи съвета за отслабване с вода:

–          когато отслабвате с вода, задължително дръжте близо до себе си съд с вода – до леглото, в кухнята или на бюрото по време на работния ден;

–          когато усетите непреодолимото желание да изядете нещо, по-добре изпийте чаша вода. Изпийте я дори да не ви се пие, защото чрез нея ще неутрализирате глада;

–          задължително пийте по 2 големи чаша вода сутрин след ставане и по 1 на всеки кръгъл час през целия ден. Така ще привикнете към това да пийте много вода дори в началото да го правите без желание и „на сила”;

–          вместо чай, кафе, какао и всевъзможните ободряващи напитки, пийте по чаша топла вода, към която сте добавили лъжичка мед;

–          когато пиете вода, пийте я бавно. Така ще изпиете повече вода, а коремът ви няма да се издуе;

–          много полезна хитринка е да замразите малки резенчета лимон и портокал и тях да използвате на мястото на леда във водата. Така ще се освежите допълнително.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Публикувано в категории: Без категория » Здравословен живот

Автор asya

Чудна напитка сваля по 2 кг на ден! Опитайте!

Тази изключително ефективна напитка ще ви помогне да се отървете от досадните килограми и от натрупаните излишни течности

Експресно и лесно прочистване от токсини

Специалистите препоръчват да прочистваме тялото си редовно от токсини, за да не се стига до тежки здравословни проблеми.

Най-добрите билки за релаксация на мускулите

Прочетете какви билки можете да използвате при нужда.

Колко калории се изгарят с въже?

Днес здравословният начин на живот стана много модерен.

Няколко йога упражнения за премахване на стреса

Възстановителната йога приоритизира тишината, спокойствието и уравновесеното състояние на ума, дори повече, отколкото по-традиционните форми на йога.

Как да се отървете от лунички у дома?

Много хора, които се сблъскват с проблема лунички, повече от веднъж са се питали: “Как да се отърва от луничките с домашни средства?”

Научете какво се лекува с черен оман (зарасличе) – народна медицина

Още войните на древния Рим са използвали черния оман (Symphitum officinale L.) за лечение на ставите, зарастване на рани и заздравяването на костите.

Вълшебна смес за отслабване

Ако сте решили да влезете във форма за кратко време, тази вълшебна смес ще ви е от полза.

Лечение с каланхое – използване на тинктура и сок

Много хора имат у дома си това стайно растение, но не всеки знае, че то е алтернатива на известния женшен и помага за лечение на много заболявания.

Диета при остеопороза

Чашата мляко и здравите кости вървят ръка за ръка.

Диета при рак на гърдата

Жените са по-предразположени към развитие на сърдечносъдови заболявания, но ракът на гърдата всява най-голям ужас сред тях.

Диета при рак на дебелото черво

Ако живеете заради пържолата, бекона и хотдога, жертвате не само артериите и стройната фигура, но подписвате смъртната присъда и на дебелото си черво.