Иван Ласкин „нарита“ Никол и Светлана Василева (ВИДЕО)

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

„Лошото момче“ в бг киното „нарита“ безпощадно скандалната Светлана Василева, която видимо се спече и през цялото време мачкаше…

Чепатият актьор Иван Ласкин не пропусна да се заяде по време на участието си в шоуто „Черешката на тортата“. Театралът показа слабост нападайки словесно най-напред финалистката в „Мис Плеймейт“ Светлана Василева, а след това се „прехвърли“ на невинно красивата Никол Станкулова, лице на „Времето“ по Нова телевизия и модел на „Ивет Фешън“.

Още в началото Ласкин заяви, че никога не би седнал на маса с хората, с които е в момента. В това лице той имаше предвид освен Никол Станкулова и плейбойката Светлана Василева, явно и астроложката Оксана Станчева и водещият Витомир Саръиванов.

„Лошото момче“ в бг киното „нарита“ безпощадно скандалната Светлана Василева, която видимо се спече и през цялото време мачкаше пръстите на ръцете си и ръкомахаше. „А ти защо си с толкова много грим?“, изцепи се Иван обяснявайки, че в театъра наричали това „прекалено много пастет“. Той добави и следното: „Опознах те в интернет и трябва да кажа, че беше впечатляващо!“, на което моделката отвърна, че това, което се пише за нея, не било нейното истинско аз.

Ласкин не пропусна да я контрира с думите: „Как не е? Това беше твоят задник!“ Плейбойката се опита да омекоти разговора обяснявайки, че жълтата преса често си измисля факти за нейния начин на живот, но и този път актьорът не й остана длъжен с коментара си, че имал толкова книги на Достоевски непрочетени, и не му остава време да чете клюкарските издания.

„Момичето имаше завидно търпение на поведение, за което я поздравявам“, подигравателно подхвърли Ласкин. Той я засегна и за силикона. „Това което виси под носа ти, не е ли силикон?“ Светлана призна, че е така, но с допълнението, че ако театрала опита устните й ще остане впечатлен от усещането и тръпката. „Едва ли!“, контрира отново актьорът.

„Когато има кавалери на масата, те трябва да се отнасят кавалерски. Дори и на мен ми дойде в повече поведението на Иван. Има граница, която не е хубаво да се преминава“, констатира в разгара на предаването Витомир.

Ласкин, който явно с поведението си прояви комплекси, не се задоволи само с нападките към Гонзовица (както наричан Светлана в средите). Той прехвърли атаките си срещу Никол Станкулова. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча“ се опита да бъде оригинален с въпроса си към манекенката: „Защо пишат за теб жълтите вестници?“

Никол отвърна с висок тон: „Защото няма за кого друг!“ Ласкин обаче продължи с критиките си: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!“ Синоптичката на Нова телевизия също подкрепи думите му с това, че на медиите не им е работа да се занимават с нея, което пък беше прието от него като изтъкване на проблем.

„За няколко дена в жълтите писания се случи следното. Първо имах часовник за 26 000 евро, а на следващия ден имах гадже клошар. Защо не напишат нещо свързано с работата ми, да кажат например, че не водя правилно прогнозата или друго нещо, което се вижда“, заяви хубавицата с визия на кукла Барби. Ласкин обаче не й замълча и този път: „Защо го изтъкваш като в окото ти аз видях лек привкус на желание да си известна и че е важно да се пише за теб в жълтата пресата?“

Опитите на хубавицата да се защити за пореден път завършиха катастрофално. „Защо мислиш, че аз съм глупава? Имам много качества, които доказват обратното.“ Актьорът от „Дунав мост“ шеговито поиска списък, който да одобри. Чашата за Никол обаче преля и тя нервно попита събеседника си: „На теб какво точно ти доставя удоволствие, за да се заяждаш с 20 годишно момиче?“ Питането й обаче беше подминато от Ласкин, който каза само: „Не можеш да се пребориш с чичо!“ и обеща в четвъртък отново да „нарита“ събеседничките си! Зрителите също недоумяваха от конфликтното му поведение и се попитаха дали с такива обноски гали егото на съпругата си – младата актриса Александра Сърчаджиева.

Lifestyle.bg

03/04/2012