Динко Динев се раздели с Мария Цветкова

3
Добави коментар
Fakti
Fakti

Една от най-известните и одумвани светски двойки през последните години – Динко Динев и Мария Цветкова се разделиха преди дни.
Новината бе потвърдена от Динко Динев, като основна причина, довела до раздялата, той посочи големите разлики в ценностните възприятия на двамата. „С Мария изживяхме много хубави моменти през периода, в който бяхме заедно и ще запазим щастливи спомени. Но истината е, че гледаме в различни посоки. Разделихме се цивилизовано и всеки тръгна по свой път”, заяви той като даде ясен знак, че повече не смята да коментира темата.
Родителите са определили времето, което ще отделят на едногодишния им син Йордан, както и необходимата за отглеждането на детето и нормалния живот на Мария – жилище и издръжка.

22-годишната Мария Цветкова е била модел и участничка в конкурси за красота преди да заживеят заедно. Динко Динев управлява една от най-големите български компании – „Диневи груп”, построила хиляди жилища във ваканционни комплекси. Той и неговият брат Йордан Динев са посочени от Министерството на културата като едни от меценатите в България, работещи за съхраняване на българското културно-историческо наследство.

Динко Динев е баща на 6 деца, които прекарват по-голямата част от времето си в неговия дом. Двамата му най-големи синове завършват образованието си в Кембридж и вече активно участват в семейния бизнес, а първата му дъщеря учи в швейцарски колеж.