Борис Солтарийски и балет “Магаданс” аплодираха шоуто на Краси Радков в Club Playhouse

9
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

В понеделник, програмата на хитовия столичен Club Playhouse бе посветена на нейно величество комедията. Един от най-забележителните български актьори – Краси Радков забавлява стотиците си почитатели в Студентски град с избрани скечове и музикални изпълнения в поредицата „Вечерта на актьора“.

Комикът подари цял час смях и настроение на веселите компании в заведението, с уникалните образи на Гацо Бацов, Баба Вуна и Ал Капоне. Лафовете на култовият футболист от Северозапада се оказаха най-харесвани от публиката, а всяка негова реплика бе аплодирана бурно. Сред стотиците гости, дошли да се насладят на ненадминатия хумор и харизматичност на Краси Радков, бяха и колегите му от „Шоуто на Слави“ – горещите момичета от балет Магаданс и вокалистът на „Ку-Ку Бенд“ Борис Солтарийски, който преди седмица гостува на същата сцена и направи запомнящо се шоу.

Нетърпеливи студенти, желаещи да видят Краси Радков в най-емблематичните му екранни роли, подхвърляха идеи за нови и нови превъплащения през цялата нощ. Със завидна лекота, талантливият шоумен прескачаше за секунди от един колоритен образ в друг, появявайки се за миг като Отец Нафарфорий и таксиметровия шофьор Шишо Бакшишо, а след това се трансформираше в министър-председателя Бойко Борисов.

Краси Радков заложи и на музикалните си изпълнения, като пя за всички до ранни зори. На сцената в танците, както винаги му партнираха засукани студентки, които с особена охота запечатваха в снимки моментите с именития актьор.

Club Playhouse – Ready To Play!