Моника Белучи създаде линия червила » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме красотата на Моника Белучи – толкова женствена, бляскава и наелектризираща. Долче и Габана също са ценители на тази истинска жена, която безспорно е една от най-големите италиански икони.

Модната къща и актрисата разработиха заедно лимитирана серия червила, която се казва Monica Lipstick Collection. Тя ще се появи на пазара през месец май. Колекцията ще включва няколко секси нюанса, а цената на всяко червило ще бъде $32.

Няколко кадъра от рекламната кампания вече се появиха. Снимките са дело на професионалните модни фотографи Mert Alas и Marcus Piggott, а актрисата за пореден път изглежда зашеметяващо с алено червени устни.

Моника разказа пред медиите, че идеята е била, да се разработят различни нюанси, които да отговарят на променящото се настроение през деня при жените. Актрисата също така заяви, че обожава всеки един цвят от линията си. От своя страна дизайнерското дуо коментира, че изключително много обича Моника и не случайно са работили много пъти заедно през последните 20 години.

„Нейната красота е вечна. Тя е абсолютно въплъщение на жената – Долче и Габана”, обясни Доменико.

Автор: Делица Цонева