Динко Динев заряза и последната си изгора

21
Добави коментар
naskoki
naskoki

Една от най- известните и одумвани светски двойки през последните години– Динко Динев и Мария Цветкова- Мис Плеймейт 2008, са се разделили преди дни.

Новината е била потвърдена лично от бизнесмена Динко Динев:

 

„Да, вярно е, че се разделихме. С Мария изживяхме много хубави моменти през периода, в който бяхме заедно и ще запазим щастливи спомени. Но истината е, че гледаме в различни посоки и имаме големи разлики в ценностните си възприятия. Човек се впуска в нова връзка с определени нагласи и очаквания и когато те не се оправдаят, неминуемо настъпва разрив. Ситуацията при нас се оказа именно такава. Затова, като разумни и зрели хора, взехме решение да прекратим тази връзка. Разделихме се цивилизовано и всеки поема по свой път“, разказал Динев пред bliasak.bg.

Двамата с Мария вече са уточнили всички подробности относно времето, което всеки от тях ще прекарва с едногодишния им син Йордан, като Динко е бил изключително щедър като е подсигурил супер луксозно жилище и подобаваща издръжка на бившата си любима, за да могат тя и детето им да имат всичко необходимо.

22- годишната Мария беше модел и участничка в конкурси за красота преди да заживее с бизнесмена Динко Динев, който заедно с брат си управлява една от най- големите български компании – „Диневи Груп“.