Гореща тенденция: панталони на цветя » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Напоследък сме на цветна вълна! Колоритни десени и флорални принтове владеят съзнанието ни, затова в гардероба ни надделяват всички облекла и аксесоари изпъстрени с пролетни щампи. Вече ви показахме невероятните дизайнерски обувки с цветя, които са хит през този сезон и ви дадохме свежи идеи за рокли с флорални елементи.

Дойде ред на още една супер актуална тенденция – панталони с цветя. Този горещ тренд е чудесен вариант за пролетния ви аутфит. А, защо не внесете още настроение на Цветница като изберете точно такъв колоритен елемент! Добавете подходящи аксесоари и едноцветен топ, за да балансирате шареното присъствие на панталона във визията ви.

На пазара може да откриете най-разнообразни вариации на този моден хит – по отношение на цветове, кройки, материи и самата стилистика на десена. Ако не харесвате натрапчивите щампи, има деликатни решения със ситни цветя. По-смелите могат да изберат модели с ярки и големи флорални мотиви.

Много знаменитости вече допълниха гардероба си с цветни панталони и залагат на актуалната тенденция в ежедневието или за различни събития. Бионсе, Минка Кели, Оливия Палермо, Зои Салдана, Джесика Алба и Риана са само малка част от дамите, които грабват вниманието с колоритни панталони или дънки.

Модните блогове също изобилстват със снимки на фешън ценителки, влюбени в горещия тренд, който перфектно се вписва в стрийт стилистиката.

Вижте още няколко вдъхновяващи снимки от пролетните дефилета на Diane von Furstenberg, Prabal Gurung, Alexander Wang, Blumarine.

За почитателите на пролетната тенденция и за тези от вас, които искат да изпъкнат с колоритна визия селектирахме няколко модела с флорален принт от онлайн магазините: boohoo.com, yoox.com, 3suisses.bg, newlook.com.

Автор: Делица Цонева