Великден в Сердика Център

10
Добави коментар
frozzen
frozzen

Великден в Сердика Център

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

Обичате ли празниците?
Ако отговорът ви е „Да“, значи ще ви зарадваме с новината, че дългият великденски уикенд наближава. (Ако случайно сте забравили за него, залисани в служебни и семейни ангажименти.)

Великден е времето, когато светът сякаш възкръсва, не само защото е пролет, но и защото се зареждаме с позитивни емоции. Изпълваме се с очакване и надежда, навсякъде е зелено и свежо, въздухът става по-лек, хвърляме якетата и слагаме розовите очила.

Пъстри градини с живи обитатели
Винаги сме искали Сердика Център да бъде вашето приятно и уютно място. Затова решихме отново да пресътворим магията на пролетта и празниците при нас. За втора поредна година, от 7 до 17 април ще можете да се порадвате на уникални цветни градини и фигури от живи цветя. Миналата година много от вас споделиха радостта си от приятната атмосфера, която градините създават.

И тази година отново пъстрите оазиси ще имат и живи обитатели – симпатични декоративни зайчета. Вече  можете да заявите своето желание да станете техни грижовни стопани в специалната ни великденска томбола, която ще изтеглим на 12 април. Ще се включите ли в нея – можете да го направите на страницата ни във Facebook?

Благотворителна инициатива
По Великден обръщаме поглед и към хората, които нямат с кого да споделят радостта от празника и точно затова ценят всяка подкрепа. Между 9 и 14 април ще може да се включите с децата си в съвместната ни благотворителната инициатива с ателие за деца в неравностойно положение „Прегърни ме”. Заедно ще творим изкуство за помощ и надежда.

Лазаров ден и Цветница
На Лазаровден, напълно в духа на българската традиция, ще ви предложим фолклорен мини спектакъл на детски ансамбъл „Зорница”. На Цветница също имаме изненади и подаръци за вас. А на 12 и 14 април, точно преди Великден, елате при нас за традиционното Великденско рисуване на яйца.

Сигурни сме, че където и да изкарате празниците, ще бъдете на най-вълшебното и мечтано място, особено ако сте обградени с любими хора. Надяваме се, че и Сердика Център ще бъде едно от тези приятни кътчета, които могат да ви предложат няколко спокойни часа в разходка, забавление и пазаруване.