Магията на любовта

29
Добави коментар
news359
news359

Любов, самата дума излъчва чувство за топлина. Когато има, с когото да споделяме всички наши емоции, нашия живот, нашите мисли, нашето тяло, всичко което се случва с нас.

В началото, страстта е огромна и желанието за споделяне напира от вътре. В тази фаза се чувствате опиянени и търсите всевъзможни начини да впечатлите половинката си.

Всички ние имаме свой собствен стил на изпращане на любовни съобщения. Някои пишат собствените си стихове. Някои изпращат малки бележки. Някои от тях изпращат много дълги. Търсене за подаръци, и изпращате съобщения, радватесе на живота заедно, и толкова много други такива малки дейности, които са важни за началната фаза на любовта. Любовта наистина е тайнствена, защототя е способна да извади черти от характера си, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

Магията на любовта се изразява в това, как човек е способен на промени дори себе си, за да задържи половинката си, за да я направи щастлива или да успее да покаже на човека до себе си, че е неговата половинка./news359

Париж/Франция