Българските модни списания през април » Моден печат

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

По традиция в началото на всеки месец правим преглед на модните издания в България. Вижте кои родни и световни звезди греят на кориците през април и как екипите са оформили дизайна по отношение на тенденции, стилистика и цветове!

През месец април българското списание на Harper’s Bazaar звучи много шикозно. На корицата на броя е прекрасният модел Станимира Колева, която участва и в нашумелия сериал „Стъклен дом”. Страхотното присъствие на брюнетката, подсилено с бляскава златиста рокля, мигновено грабва вниманието.

От списание EVA са заложили на интересна дама, която няма пряка връзка с модата и киното, но пък е доказано успяла и от нея зависят много неща в София, защото тя е лицето на столицата ни. На корицата на списанието смело пристъпва софийският кмет – Йорданка Фъндъкова, облечена в стилен градски аутфит с пролетно звучене.

От списание Grazia също ни представят българска знаменитост. Виктория Терзийска внася чар и настроение в пролетния брой. Певицата е облечена с риза и сатенени панталонки с принт на италианската марка D&G, които са допълнени с деликатни златни бижута.

Футуристично и феерично – така ни звучи корицата на списание Elle. И, как иначе – щом лице е Лейди Гага? Нейното присъствие в модните списания винаги внася нетрадиционен елемент. Този път изпълнителката изглежда нежна и мистериозна като горска фея, позирайки с рокля в пастелно зелено от пролетната колекция на Simone Rocha. Харесва ни цветовото звучене на корицата – много свежо и грабващо окото!

Меган Фокс е лицето на Cosmopolitan за месец Април. Американската актриса е облечена в сексапилна рокля с дълбоко деколте, в цвят пудра. Металическите кантове по облеклото й чудесно кореспондират с металната гривна, на която са се спрели стилистите. Прическата и опушеният грим допълват чувственото излъчване на красавицата.

Автор: Делица Цонева