Вярвате ли в квантови чудеса?

37
Добави коментар
Sens-able
Sens-able

Макар думата „квантов” да е едновременно модерна и тенденциозна, малко хора знаят какво всъщност е нейното значение. В своята книга „Чудото на квантовия живот” Франк Кинслоу се занимава обстойно с нея, като въвежда  понятието „Квантова синхронизация”. С помощта на този уникален процес, твърди авторът, ние ще постигнем сериозна промяна в своя подход към живота като намалим конфликтите, дисхармонията и стреса. Посредством леко докосване тя деликатно активира автономната нервна система, за да създаде атмосфера, в която да се осъществи дълбоко изцеление. Този удивителен метод за самопомощ е лесно приложим и не изисква предварителни познания – всеки може да си служи с него!

Квантовата синхронизация (КС), всъщност представлява уникален процес на самоизследване, заобикалящ много от капаните на вътрешния процес чрез редуциране на всички създадени неща, физически и ментални, до най-базисния им компонент, чистото осъзнаване. Усвоявайки този метод, затрудненията в ежедневието постепенно ще отстъпят място на вродената ни вътрешна доброта, т.е. на сиянието на Аз-а. Квантовата синхронизация ще ни помогне да редуцираме нуждата да търсим контрол и да станем по-уверени като приемаме живота такъв, какъвто е.

В „Чудото на квантовия живот“ ще открием как да прилагаме процеса на Квантовата синхронизация, за да подобрим важни аспекти от своя живот – финансови проблеми, овладяване на гнева и общата негативност. Квантовата синхронизация може също да подобри физическото ни състояние и да ни помогне във взаимоотношенията с околните – в сексуалния живот, храненето, спането и физическата активност.

Книгата е разделена на две части, последвани от приложения и речник на използваните термини. Тя съдържа серия от прости за изпълнение и същевременно ефективни упражнения, кулминиращи в чистия процес на Квантовата синхронизация. Ако искате да усвоите науката и изкуството на процеса на бързо изцеление чрез КС, другата важна и дефинираща книга на автора – „Чудото на мигновеното изцеление“ – би била незаменим помощник.

*

„Има само два начина да живееш. Единият е да смяташ, че чудеса няма. Другият е да виждаш чудо във всичко.“

~ Алберт Айнщайн