Протестират срещу Санторум с масово ръкоблудство

3
Добави коментар
plovdivweek
plovdivweek

Свят
  

Протестират срещу Санторум с масово ръкоблудство

PlovdivWeek на 09/04/2012, 14:06

Снимка: http://www.rawstory.com

Шанел Престън

 

Нестандартен протест срещу консервативния католик и претендент за кандидат за президент на републиканската партия Рик Санторъм организират група порнозвезди. Преди броени дни в интернет бе качен видеоклип, в който Шанел Престън, Частити Лин и Ели Хейз призовават феновете си да се включат в масова мастурбация на 1 май точно в 20 часа. Така от индустрията целят да осъдят предлаганата от политика забрана на порнографските филми и да защитят сексуалните свободи на американците. Този нестандартен протест идва само 8 месеца преди президентските избори в САЩ, отбелязва Дневник. 

 

Неотдавна бившият сенатор от Пенсилвания заяви, че ако влезе в Белия дом, ще забрани „филмите за възрастни“, ще се бори с порнографията в интернет и ще наложи контрол над хотелите за срещи и сексшоповете. Америка е обхваната от порнографска пандемия, която отравя брака, влияе лошо на отношенията между хората, провокира към насилие над жените и стимулира ръста на проституцията, заяви Санторъм.

 

Представители на индустрията за възрастни обаче посочват, че подобни мерки  ще докарат до фалит бизнес за милиарди долари и ще погазят правата на американците. Според видеообръщението идеите на Санторъм няма да постигнат желания резултат, а напротив – ще превърнат американците в заредени с сексуално напрежение бомби и ще предизвикат бум на сексуалните престъпления. Записът се появи на сайта Jest.com, който си партнира с продуцентската къща Вивид Ентътеймънт. В края на клипа Престън, Лин и Хейз първо призоват феновете си да гласуват за опонента на Санторъм – Мит Ромни. После правят пауза и се коригират: Не, не. Гласувайте за Санторъм, защото той определено ще бъде размазан от Обама, а Обама никога не би забранил порното.