Съвети и идеи за кухня в бяло

11
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

facebook

twitter

google+

pinterest

Една домакиня прекарва доста от времето си в кухнята докато готви или върши друга домакинска работа. Затова е важно тя да бъде правилно декорирана и подредена. Бялото е един от най – предпочитаните цветове за една модерна и приятно въздействаща кухня, затова днес ще ви представим няколко идеи за обзавеждане и декориране на кухнята в бяло и ще обсъдим предимствата и недостатъците на този цвят.

Бялото е универсален цвят, който лесно може да се промени след време. Ако прекалите с него обаче може да превърнете вашата кухня в стая приличаща на болница или лаборатория. Ето защо е важно да се комбинира с друг цвят или няколко цвята. Може да съчетаете бялото с черно – това е силно контрастна комбинация, която никога няма да остарее. Ако пък искате да добавите малко по-модерен вид, прибавете към черните детайли светли орнаменти.

Бялото е много взискателен и претенциозен цвят, защото трябва да поддържате всичко чисто и да губите много от времето си докато го правите,но всичко това си струва, когато видите колко е стилна вашата кухня и какво удоволствие ви носи готвенето и прекарването на време в нея.