Почивка в Турция Кушадасъ

9
Добави коментар
imthedevil
imthedevil

Хотела разполага ли с паркинг,и ако да с колко места?Заплаща ли се допълнително за паркинг?
Здравейте. Хотелът разполага с паркинг, който е безплатен. Поздрави.

здравейте, имате ли представа за цената на самолетните билети? 2 ма възрасни и дете на 3 години сме. Можете ли да ни осигурите посрещане и придружаване до хотела от литището?
Здравейте. Със сигурност искането Ви може да бъде удовлетворено. Обадете се на телефоните на агенцията за информация. Поздрави.

Здравейте!
По информация от туристическа агенция, хотелът все още не е отворен. Какви са вариантите ако хотелът все пак не отвори до септември месец?
Здравейте, Илияна. Хотелът се продава за настаняване от всички агенции от месец юни. Но каквито и да са вариантите едно пътуване да не се състои по вина на агенцията/ хотелиера – парите ще Ви бъдат върнати. Оставам на Ваше разположение. Поздрави.

Здравейте,искам да попитам три деца две на 2 годинки и едно на 3,5години заплащат ли нещо ако се настанят в стаята на родителите 🙂
Здравейте, г-жо Мехмедова.  Има възможност за настаняване във фамилна стая , цената за стаята : 915 лв – при пътуване със собствен транспорт и ще трябва да закупите за цялото семейство 3 ваучера по 305 лв.  Ако пътувате с автобус се доплаща за транспорт – 95лв за всеки, т.к. по закон всеки пътник независимо от възрасттта трябва да ползва седалка..
Поздрави.

Едното ми дете е на 5год,а другото на 3 трябва ли да закупувам дъпълнително ваучер?
Здравейте. Ще трябва да се обърнете към агенцията, т.к. ако сте 4 човека ще ви е необходима фамилна стая. Оставам на Ваше разположение. Поздрави.

Искам да попитам това окончателна цена ли е и ако не е за други тур-оператори правите ли отстъпки и какви са те? За контакти [email protected]. В очакване на Вашия отговор оставам.
Здравейте.
Това е окончателна цена. Заповядайте и се възползвайте от предложението ни.
Поздрави.

Ваш представител виждал ли е хотелът наживо, тъй като повечето „снимки“ са компютърни изображения?
С какъв автобус е организираното пътуване?
Здравейте, Биляна.
Ех, щеше да е прекрасно да имаме инфо тур за всеки хотел, който е на страницата ни, особено за нов 4 звезден. Приемам го като пожелание – благодаря. Относно снимките – едни и същи са изпратени от турската партнираща агенция към всички туристически агенции т.к. хотелът е току що отворен. За подробности относно автобуса – информация може да даде само агенция Лъки Холидей и спокойно може да се обадите на управителката и да прокоментирате желанията си.
Оставам на Ваше разположение. Поздрави.

Здравейте, срещу ваучер от 305лв, заплатен при закупуването му на 100% получавам 7 нощувки, All Inclusive (закуски, обяди и вечери).Там където съм почивал на база All Inclusive, към всичко което изброявате, има и алкохол местно производство.Тук не става ясно, дали има включен алкохол в All Inclusive?Бихте ли пояснили?
Здравейте. Моля направете справка в агенцията, принципно на база All Inclusive алкохол местно производство и безалкохолни напитки трябва да са включени. Оставам на Ваше разположение. Поздрави.

qDo koga e sroka na plashtane za polzvaneto na avtobus ot agenciqta?Blagodarq!
Здравейте, заплащането на транспорта става до края на август .

Zdraveite!Ima li vazmojnost za patuvane sas samolet? 2-ma vazrastni; 1 dete na 16 god.i 1 dete na 10 gon.(Interesuva me deteto na 10 god.kakva suma shte zaplati?)Blagodarq Vi!
Здравейте. В края на септември все още не е сигурно дали ще има чартърен полет. Във Вашия случай трябва да закупите 4 ваучера и ще бъдете настанени в 2 двойни стаи. Оставам на Ваше разположение. Поздрави.

Kakva e parvona4alnata vnoska na vau4erite i do koq data trqbva da se plati?Blagodarq!
Здравейте, срещу ваучер от 305лв, заплатен при закупуването му на 100% получавате 7 нощувки, All Inclusive (закуски, обяди и вечери) за един човек в стандартна стая в хотел Innana 4*. Доплащане за автобусен транспорт (по желание) – 95лв на човек се извършва в агенцията. Оставам на Ваше разположение.

Zdraveite. Ot Plovdiv sam. Kak stava patuvaneto i oformianeto na dogovora ot Plovdiv. Ima li organizirani dopalnitelni ekskurzii prez perioda na po4ivkata s zaplashtane dopalnitelno ! Blagodaria !!
Здравейте, г-жо Атанасова. Екскурзии на място има, договора по поща или e-mail.Относно пътуването – обадете се в агенцията, за да уточните часа, в който ще Ви вземат от Пловдив и мястото на срещата.
Поздрави.

Здравейте. Искам да питам в случай че ползваме осигурен от вас транспорт, за дете под 12 години заплаща ли се 95 лв.?
Благодаря ви.
Здравейте. Всеки заплаща транспорт, т.к. всеки ползва седалка.

ot pirvi may imate li takava oferta t.s. iskame na pirvi may da hodim
Здравейте. Цените са само за месец септември.

Не разбрах от описанието безплатни ли са чадърите, хавлиите и шезлонгите на басейните, и ако не са каква е цената. Освен това дайте повече подробности за плажа, включително цените за вход, чадъри, шезлонги и т.н. Трети въпрос, има ли условия за настаняване и обслужване в хотела на инвалиди. 4. Само за септември месец ли са резервациите, няма ли по-ранни почивки.
Здравейте. Офертата е с цени валидни само за месец септември. Хотелът е новопостроен – 2012г. и отваря сега врати за гостите си.Относно другите въпроси, моля на телефоните на агенция Лъки Холидей.
Поздрави.

Кога и как става заплащането за автобус?
Здравейте, Десислава. Заплащането става в офиса на агенцията при подписване на клиентския договор за пътуване.

Не видях във офертата информация за транспорта до Кушадасъ.
Здравейте.Предложението не включва транспорт, но ако желаете такъв – след закупуване на ваучер от нас, агенцията ще Ви посочи мястото и час на заминаване. Като доплащането за транспорт е 95 лв.
Поздрави.

Чадъри,хавлиени кърпи и шезлонги на плажа има ли безплатни и има ли басеин?
Здравейте. Има два басейна, водна пързалка, шезлонги,хавлии и възглавници.
Поздрави.

Заплащат ли се чадъри, шезлонги и кърпи на плажа?
Здравейте. за информация, моля обадете се в агенцията.