Мис Крокодил получи за сватбен подарък… силиконови устни!

4
Добави коментар
kocet
kocet

Горната устна на Тоца опасно прелива над долната в опит да я захлупи и създава известен дискомфорт на желаещите да слушат “умната и красива” младоженка…

Докато разказваше за “уникалната си, романтична и незабравима” венчавка в Москва, горната устна на Тоца опасно преливаше над долната в опит да я захлупи и създаваше известен дискомфорт на желаещите да слушат “умната и красива” младоженка.

Петрова се похвали, фъфлейки, че се е врекла във вечна вярност в центъра на Москва на похитителя си Александър Бередин. Тя дори вече не помни, че той я е отвличал преди няколко месеца, когато опищя орталъка и го наричаше “пияница”, “луд” и “насилник”.

Според прокуратурата миналата година руснакът отвлякъл Петрова и в продължение на 3 часа и половина я държал в джипа си.

При акция на полицията колата била спряна в центъра на София, а Тоца Крокодила била открита вътре с кръвонасядания по лицето и ръката и охлузвания по коленете. Пред разследващите баща й тогава заявил, че Бередин я е малтретирал и друг път.

Самата Петрова с днешна дата нарича случая “раздута измислица”. Точно както отрича, че титлата й струва 50 000 евро.

БЛИЦ

 

11/04/2012