„ВАС МЕТАЛ“ ЕООД

1
Добави коментар
ANONIMNIQ
ANONIMNIQ

Хидропарк „Вятърните мелници”

Хидропарк „Вятърните мелници” се намира на 20км. от София в началото на с. Горна Малина. В комплекса са съчетани условия за отдих и отмора сред природата, с възможност за организиране на фирмени партита и тържества от частен и обществен характер.

Хидропарк „Вятърните мелници”

В хидропарка са разположени редица атракциони, като най-големият от тях е езерото за спортен риболов. То се разпростира на площ от 30 декара и е зарибено с шаран, европейски сом, каракуда, клен, бял амур, толстолоб, щука, бабушка, уклей, лин.

Хидропарк „Вятърните мелници”

Перлата в короната на комплекса, безспорно са вятърните мелници – част от хотелския комплекс. Къщичките са изградени изцяло от естествени материали – камък, дърво, с много любов и усет към красивото.

Хидропарк „Вятърните мелници”

В комплекса функционират основен ресторант, бирария, бар басейн, щанд за напитки, пуканки, сладка царевица и сладолед. Предлагаме на нашите гости разнообразно меню от кафе, топли и студени напитки, скара, готвени ястия, кетъринг меню, рибни специалитети и т.н.

Хидропарк „Вятърните мелници”

Тази година отвори врати основният ресторант с капацитет за над 200 човека. Той е на три етажа, изграден в стил средновековен замък. Ресторантът е подходящ за провеждане на тържества и събирания от частен и обществен характер.