Великденски маникюр » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме да пренасяме празничното настроение във визията си, когато честваме някой специален ден, какъвто безспорно е Великден. Затова с удоволствие разгледахме интересните предложения за маникюр, които се „крият” в блоговете за красота.

Тъй като сме убедени, че и вие – нашите читателки, сте ценители на всички малки, но шикозни детайли във външния вид, решихме да ви споделим част от креативните идеи, които открихме. Маникюрът, вдъхновен от Великден, е колоритен и закачлив, точно като изпъстрено яйце.

Може да заложите на няколко различни типа стилистика: разноцветни нюанси на всеки нокът, ефектни графични шарки или комбинация от рисунки на пиленца и зайчета с геометрични мотиви. Третият вариант определено е най-артистичен и игрив, той е подходящ за по-млади момичета и за всички, които носят детето в себе си. Ако ви е трудно да нарисувате декорация, може да използвате и лепенки за нокти. А, защо не и картинки за яйца?

Бъдете креативни, духовити и усмихнати през празничните дни, като внесете още нотка колорит с прекрасен великденски маникюр!

Автор: Делица Цонева