Машина за прегръдки на Кока Кола #hugmecoke

5
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Кока Кола създадоха машина за прегръдки. Да наистина! Една такава червена и заоблена, ти я прегръщаш, а тя ти отвръща на вниманието, като те награждава с бутилка Кока Кола. Супер нали.

Всъщност, идеята за машината за прегръдки на Кока Кола е на Ogilvy & Mather. Новата рекламна  кампания от Ogilvy & Mather се казва “Дайте прегръдка, вземете една кола”. Според Gawker машината за прегръдки на Кока Кола е инсталирана в Националния университет на Сингапур. Както съобщава пресаташето на Кока Кола, Леонардо Огрейди, това е част от глобалната кампания на Кока Кола, наречена “Отворено щастие”.

Самата машина е само за Азия за сега и реагира на жестове. Вероятно ще видим още такива машини, базирани на жестове из цяла Азия, а може би и другаде по света през следващите месеци.

Много добра рекламна кампания на Кока Кола от Ogilvy & Mather, която ползва и хаштага #Hugmecoke за популяризиране в Twitter и Google +.

 

Ето и самото видео на машината за прегръдки на Кока Кола, публикувано в YouTube.

httpvh://youtu.be/-A-7H4aOhq0

 

Снимки: Youtube, Twitter

Теми: #hugmecokecoca-colaOgilvy & MatherВидеокампанияКока Коламашина за прегръдкиОтворено щастиереклама

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile