Само за мъже: Наръчник за оцеляване сред жените

2
Добави коментар
kiflabg
kiflabg

Жените са сложни създания. На нас мъжете, понякога ни е трудно да разберем какво точно искат да кажат. Затова ви предлагам този наръчник за оцеляване :), който съдържа най-опасните фрази използвани от жените. Е, дори и той не ви гарантира безопасността.

1. Добре
Това е думата, с която слагат край на спор, когато смятат, че са прави, а ти трябва да млъкнеш.

2. Пет минутки
Ако се облича, това значи половин час. Пет минути са наистина пет минути, само когато трябва ти да спреш да правиш нещо.

3. Нищо
Затишие преди бурята. Определено има нещо и трябва да внимаваш. Спорове започващи с „Нищо“, обикновено завършват с „Добре“.

4. Направи го
Предизвиква те, не ти разрешава! Не го прави!

5. Дълбока въздишка
Това не е дума, а невербално недоволство, че не я разбираш. Обичайно дълбоката въздишка означава, че те смята за идиот и се чуди защо си губи времето в спорове за нищо. (Погледни номер 3 за значението на „нищо“)

6. Всичко е наред
Едно от най-опасните изречения. Означава, че дълго ще си помисли за това как и кога ще си платиш за грешката.

7. Мерси
Жена ти благодари, не го подлагай на съмнение и не припадай. Просто кажи „за нищо“. (Забележка! Ако каже „мерси много“, това е очевиден сарказъм и всъщност не ти благодари. НЕ КАЗВАЙ „за нищо“, само ще доведе до „както и да е“.

8. Кaкто и да е
Това е женският вариант на „майната ти“.

9. Спокойно, сама ще се оправя
Още едно много опасно изречение. Означава, че не веднъж те е молила да направиш нещо и сега ще го направи сама. Ако попитате „какво има“, ще доведе до отговора от номер 3.