Гаджето на Меси скочи на голмайстора на ЦСКА – SportVox

3
Добави коментар
sheri
sheri

Приятелката на Меси от Славия Радослав Димитров Виктория Желева скочи на голмайстора на ЦСКА Станислав Костов след мача между двата отбора спечелен от „армейците“ с 1:0. Гаджето на футболиста на „белите“ избесня, след като Костов и Димитров се сдърпаха на терена малко преди края на срещата. Именно тогава страстите се разгорещиха и двамата си размениха обиди, а и за малко бе предотвратен бой по между им. Ради Димитров и Станислав Костов все пак завършиха мача, като бяха декорирани в жълто от Ахмед Ахмед.

След края на срещата обаче Станислав Костов изтърпя гнева на част от феновете на Славия, които го изчака да излезе от съблекалнята и го заля с обидни реплики и нецензурни думи. По-интересно обаче бе държанието на Виктория Желева, която до последно викаше по футболиста осмелил се да се опълчи на половинката й. Желева бе застанала до вратата на клубния автобус на ЦСКА и овикваше здраво Костов преди полицай да се намеси и да я отстрани от возилото.

Виктория Желева е танцьорка, която се снима в клипове предимно на поп-фолк изпълнители като е сравнявана на визия с Алисия. Желева нашумя, след като се снима в клипа на Азис и Тони Стораро „Да го направим тримата“ и след това набра популярност.

Явно обаче нервите на красавицата не издържаха и тя потърси сметка на Станислав Костов за действията му спрямо любимия и Ради Димитров.

ГОНГ