Значителна икономия на енергия с помощта на фолио за прозорци LLumar

1
Добави коментар

Много от фолиата за прозорци произвеждани в Китай и другите източно азиатски държави представляват евтин оцветен полиестер комбиниран с много силно лепило, което практически е невъзможно да бъде премахнато при нужда. Такива фолиа имат за цел единствено да създават главоболия. Те имат за цел единствено да подобряват външния вид на автомобилите или сградите, на които са поставени и то за кратко, докато не се разлепят или не загубят цвета си. За разлика от тях фолио LLumar, което се произвежда в единствено в САЩ или Великобритания и има редица сертификати за произход и съответствие не само има трайност, която може да достигне 15 години, но предлага слънчева и UV защита, защита от отражения, защита от счупване, защита на личното пространство, уникален стил и енергоспестяване. Това са все характеристики, които определят LLumar, като най-голямата компания в света произвеждаща фолио за стъкло и притежаваща над 60% пазарен дял в световен мащаб. Ние предлагаме специални продукти, които могат да изплатят себе си за много малък период. Такива са нашите енергоспестяващи фолиа:

Слънцезащитно енергоспестяващо фолио за автомобили и сгради

Много от автомобилните и сградни фолиа на LLumar имат способността малко или много да спестяват енергия. Фолиата притежават изключително голяма ултравиолетова и слънчева защита. Те могат да отблъснат до 80% от слънчевата енергия, която преминава през прозореца. С това си свойство тези фолиа могат да намалят температурата през лятото с до 7 градуса за големи сгради и с до 15 градуса в купето на един автомобил. Това са стойности, които облекчават с над 50% работата на климатиците и от там водят до икономията на много голямо количество енергия. С помощта на такова фолио вашата сграда може да кандидатства за „зелена сграда” и да намали много голяма част и от данъците си. Така наскоро сградата на американското посолство в България, която е с монтирани фолиа LLumar на своите стъкла взе престижна награда за енергоспестяваща „зелена сграда” от Европейската комисия. Фолиото за стъкло на LLumar може да спести излишни разходи и по друг начин – защитава от UV лъчите вашите вещи, тапицерии и мебели и не позволява те да избеляват. То има способността да повиши и производителността на труда в офис сградите, като ограничава отблясъците и намалява умората върху очите на работещите.

Изолация и целогодишна икономия със серия LLumar VE

Към фолиата , които осигуряват слънчева и UV защита, LLumar е създал и фолио, което е също толкова ефективно и през зимата. Веднъж поставени на стъклата фолиата от серията VE (VE35 и VE50) могат да им осигурят много солидна изолация. Поставени на едно единично стъкло те могат да задържат с 42% повече топлина в помещението. Поставени на един двоен стъклопакет те имат много по-добра изолационна способност. Фолиата се предлагат в две разновидности – по-тъмна и по-светла. В комбинация към изключителната им способност да изолират прозорците, тези фолиа могат да защитят прозорците на вашата сграда и през лятото от слънчевите лъчи. Те разполагат с 99% UV защита и могат да отхвърлят между 36 и 44% от слънчевата енергия. С гаранция от минимум 5 години, тези фолиа биха могли да се изплатят за около 2 години, което може да се окаже много добра инвестиция за вашия дом или сграда. По този начин Вие можете да кандидатствате и за проекти за енергийна ефективност. За поставянето на такова фолио Вие също можете да се опитате да спечелите проект за инвестиция.

Какво е EnerLogic?

Enerlogic е ней-ефективното фолио в света създадено по технология на NASA и притежаващо патент. Фолиото се произвежда от LLumar и има всички необходими доказателства тестове и сертификати за своите качества и произход. Прилагайки тази несравнима технология да работи, EnerLogic е способен да трансформира един слабо изолиран прозорец в енергийно ефективен.Изолационната способност на EnerLogic дава на единичните стъкла изолационната способност на двоен стъклопакет, а на двойните стъклопакети дава изолационната способност на троен стъклопакет. Когато се поставя на вътрешната повърхност на вашите прозорци, микротънкото, ултра силно, нискоемисионно фолио EnerLogic добавя около 92 процента повече изолационна сила на вашите прозорци. Слънчевата светлина отново прониква, но вредните UV лъчи и дискомфортът от слънчевата топлина и отражения са сведени до минимум. И така, докато вашите служители се наслаждават на едно ново равнище на комфорт, вие се наслаждавате на едно ново равнище на икономии. Тъй като използването на енергията и емисиите на парникови газове са свързани, чрез спестяването на повече енергия от всяко друго фолио EnerLogic със сигурност може да се нарече „зелено фолио“.EnerLogic фолиата могат също да играят важна роля в програмите за сертифициране –„Зелена сграда“, като програмата LEED ( Лидерство в Енергийния дизайн и дизайна на Околната среда), като фолиото спомага за получаването до 9 сертификационни точки.

Препоръчва се за монтажи на:

Търговски офиси
Училища и университети
Държавни сгради
Здравни заведения
Търговски площи
Домове