Яки мъже и жени нападат Драмата

3
Добави коментар
piliondel
piliondel

Градът
  Пловдив

Яки мъже и жени нападат Драмата

Яна Инджова на 20/04/2012, 16:59

Снимка: turnirplovdiv.com

Най-яките мъже и жени от цяла България пристигнаха в Пловдив за участието си в Националния шампионат „Турнир Пловдив“. Той ще се проведе утре на сцената на Драматичния театър в Пловдив. Етапите от състезанието са квалификации за Балканското и Европейското първенство по културизъм.

От пловдивска страна ще участват елитни състезатели – абсолютни и вицеевропейски шампиони. За първи път на „Турнир Пловдив” ще има и категория „бикини”, в която ще състезават най-здравите българки. Следващите подобни турнири след Пловдив ще бъдат в Сърбия и Испания.

Публиката ще се забавлява, като ще се състезава за максимален брой бицепсово сгъване с 40-килограмова щанга и максимален брой лицеви опори.

От 12 до 16 часа събитието се пренася на сцената в двора на театъра, където на специално изграден за целта комплекс от лостове и успоредки за стрийт фитнес ще се разгори едно от първите по рода си национални състезания по този атрактивен вид спорт, плюс демонстрации на някои нови и невероятно атрактивни течения във фитнеса като TRX тренировките и кросфит.

Финалите са от 16 часа в Драматичен театър – Пловдив. Билети се продават на касата на театъра.

Тагове:
яки мъже и жени
нападат
драмата