10 неща, които трябва да знаете, преди да станете блондинка

5
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Да се превърнеш в перфектната блондинка понякога не е толкова лесно. Без значение колко снимки на блондинки сте прегледали, преди да изберете своя цвят, винаги има шансове крайният резултат на Вашето боядисване да е избеляло русо, ярко жълто или някакъв неестествен оттенък на така мечтания цвят.
Има 10 неща, които трябва да знаете ,преди да станете блондинка:

10. Какъв е Вашият „блондински“ бюджет?

Преди да станете руса, трябва да сте наясно, че поддръжката на този цвят ще изисква определена цифра. Уверете се, че сте готови да си позволите поддържането на всеки 4 до 12 седмици на желаният от Вас рус цвят.

9. Бъдете готови за смяна на шампоана и балсама за коса.

Всички знаем, че за да се получи рус цвят, се изисква по-високо ниво на амоняк в препаратите за изрусяване и боите. Ще забележите, че текстурата на косата се променя след изрусяване и ще се наложи употребата на по-малко шампоан и повече балсам. Съобразете продуктите според новите изисквания на косата си.

8. Намерете специалист фризьор

Оглеждайте се за някоя приятелка, на чиито рус цвят се възхищавате. Не се срамувайте да попитате кой фризьор е направил нейния цвят. Не отивайте при фризьор, в чиито умения не сте убедени.

7.Изберете кой цвят русо искате да постигнете

Има много различни нюанси на русото, от които може да изберете. Запознайте се със студените и топлите тонове и тяхното съчетание с цвета на кожата.
Подгответе снимки на блондинки, за да ги покажете на своя фризьор. Снимките задържително трябва да са цветни и максимално реалистични, а не черно-бели. Също така имайте предвид, че русото ще изглежда по различен начин в зависимост от светлината.

6.Бъдете готови да смените своя грим

Вашият цвят на косата е рамката на Вашето лице. Това, което Ви е подхождало като грим до момента, може да се окаже напълно неподходящо за новия Ви цвят. Посъветвайте се със специалист в областта на грима.

5.Подгответе се и за смяна на гардероба

Може би ще Ви се наложи да подмените и гардероба си или поне част от него. Но това е едно приятно занимание, което ще Ви разведри – една шопинг-терапия в повече никога не е излишна…

4. Бъдете готови за повтаряне на процедурата, до постигане на желания цвят

Ако косата Ви е по-тъмна, може да се наложи повтаряне на процедурата при първоначалното боядисване, за да се постигне желания от Вас цвят.

3. Биоламиниране – удължете трайността на цвета

След като сте постигнали желания цвят на косата, може да направите процедурата Биоламиниране, която ще направи косата Ви по-блестяща и ще запази трайността на новия Ви цвят по-дълго време.

2. Бъдете готови да не Ви премат сериозно

След като станете блондинка, подгответе се да не Ви приемат сериозно. Стереотипът „блондинка“ се счита за не особено умствено развит. Това разбира се не е истина, но легендите трудно се променят. Вие може да се възползвате от русата си коса, която може да Ви послужи за извинение на много действия 🙂 Но все пак се подгответе да чуете много и разнообразни вицове за блондинки 🙂

1. Разберете коя е причината, поради която искате да станете блондинка

Може би сте чули, че блондинките са по-забавни , може би Ви е скучно или Вашият съпруг е забелязан да флиртува с блондинка? Има много причини, поради които да искате да станете руса, но никога не забравяйте, че трябва истински да се забавлявате с този свой нов цвят. А когато Ви омръзне, винаги може да го смените….