Драйвери за Windows и Всички Производители на Хардуер

2
Добави коментар
Tihomirov
Tihomirov

Драйвери за Камера – Всички Модели и Версии на Windows 98,2k,XP,Vista,7

Има толкова много производители на Уеб Камери, че на хората им е трудно да изберат най-добрата за тях. Проблемът идва когато драйверите на вашата нова камера се окажат несъвместими със вашият Windows или програма за чат. В повечето случаи, причината не е в драйверите или самата Уеб камера. Просто настройките, които сте направили не са коректни. Въпреки това, за да инсталирате драйвери на вашата камера е нужно да сложите точно тези, които са за вашия модел. В противен случаи, ще изникне проблем и е много вероятно камерата да не работи както трябва или изобщо. Ето някой стъпки, които трябва да предприемете за да инсталирате коректно вашата камера. Повечето камери са USB 2.0 Web Camera и имат стандартни драйвери, които са на диска които сте получили при закупуването. Ако по някаква причина нямате този диск трябва да направите следното.

1. Намерете точния модел на вашата камера. В повечето случаи името на производителя и сериен номер са нужните ви данни за да намерите подходящите драйвери. Някой от най-разпространените производители са Creative Technology Ltd, Encore Electronics, Labtec, Level One, Logitech, SecurityMan и Sony.

2. Серийният номер ще намерите в най-долната част или като обърнете камерата на обратно и погледнете отдолу. Обикновено номерът е от тик – “Производител – Номер” Номерът може да бъде както със букви, така и цифри.

3. Влезте във тази база данни и отгоре където е полето за търсене въведете името на производителя. От излезлите ви резултати потърсете точно вашият номер.

4,5 – Теглите и инсталирате.
Готово, вече имате инсталирани драйвери за вашата камера.