Дивна обра призовете за дебют и песен на годината

2
Добави коментар
ted_kuchkova
ted_kuchkova

Суматоха
  Шоу

Дивна обра призовете за дебют и песен на годината

PlovdivWeek на 23/04/2012, 13:27

Снимка: facebook.com

Любимката на тийнейдърите Дивна взе отличието за дебют и песен на годината на наградите на БГ Радио с тоталния си хит „Ти не можеш да ме спреш“, с музика на Криско и текст на Миро.

С две награди си тръгна и Рут Колева, за най-добра изпълнителка и за дует с Белослава.

Наградата за БГ изпълнител отиде при Любо. Тази за група – при „Мери Бойс Бенд“. „Невидим“ на Графа е албумът на годината, той беше и с най-много номинации. Песента на Марияна Попова „Чуй ме“ взе награда за най-добър текст, а видеоклипът на годината е на триото Графа, Любо и Орлин с песента „Заедно“на режисьора Васил Стефанов.

Специална награда за „Вдъхновители на годината“ спечелиха Дони и Момчил.

Водещите на церемонията бяха Орлин Горанов и Любо Киров. На сцената пяха Лили Иванова, Софи Маринова, Тони Димитрова, Васил Найденов, Графа, Бобо, Мария Илиева, Дивна, Миро, Орлин Горанов, Мариана Попова, Лора Караджова, Симфоникс.

Песента, която ще ни представя на Евровизия „Любов без граници“ озвучи сцената снощи. Софи Маринова спечели двата кръга на конкурса. В първия (20 февруари – 20 март) слушателите имаха възможност да прегледат всички песни, които са прозвучали за първи път в ефира на БГ Радио през 2010 и 2011 г. и да гласуват, за да определят по пет финалисти във всяка категория. 

Във втория кръг  (от 22 март до 00 ч. на 21 април) се гласуваше за един от финалистите, пишат „Стандарт“.

Тагове:
дивна
обра
призовете
за
дебют
и
песен
на
годината

1 коментар(а) към „Дивна обра призовете за дебют и песен на годината“

Коментирайте новините