Модна находка: сако с тропически принт » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази пролет цветята разцъфват освен из китните градини и по-всички модни придобивки. Роклите, панталоните, обувките, бижутата и дори връхните дрехи са обсипани с красиви флорални композиции. През най-цветния сезон от годината даже строгото класическо сако приема нов колоритен облик.

Днес ви предлагаме точно такава модна находка – сако с тропически принт. Екзотичната щампа ще внесе много настроение във цялостната ви визия. Блейзерът отдавна е заел своето достойно място в дамския гардероб. Само че сега можем да го видим, не само като официален елемент от облеклото, а и като част от модерната градска визия на дамите.

Избрахме сако с красиви флорални мотиви, вдъхновено от стила на Черил Коул в последния й видеоклип. Там тя заложи на ефектен модел от пролетната колекция на Altuzarra. Тропическия принт тя съчета с дръзка комбинация – леопардови панталонки на D&G. Доста смело, решение!

Атрактивните флорални принтове са и водещия елемент в пролетно-лятната колекция на дизайнерката Marry Katrantzou. В нейните модели дигиталните щампи завладяват съзнанието с много цвят и въображение.

Модната находка, която ви предлагаме е от британския онлайн магазин goddiva.co.uk. Ефектното сако, изпъстрено с флорални мотиви, може да стане вашо само срещу £26.00. Не се колебайте да „зазвучите” в една тоналност с пролетта!

Автор: Делица Цонева