Звездите…голи и бременни !

5
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

За разлика от родните знаменитости, които ревниво крият наедрелите си коремчета, холивудските звезди не се свенят да се разголят напълно дори и в напреднала бременност,  разкрива в последния си брой сп. „Блясък”.

ДЖЕСИКА СИМПСЪН

МАМА И ПОЛОВИНА

„Знам как изглеждам отстрани и не, не чакам близнаци“, заяви през смях актрисата и певица, малко след като на пазара се появи априлският брой на американския ELLE. На корицата блондинката позира чисто гола, обгърнала с ръка големия си корем. „Ще имам момиченце“, поясни грей­налата от щастие блондинка и добави, че няма търпение да види дъщеричката си. Джесика не крие, че не се притеснява от натрупаните по време на бременността килограми, защото се е записала в програ­ма за отслабване, която ще започне скоро след раждането на бебето.

ДЕМИ МУР

НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ

Актрисата предизвика истин­ски фурор през 1991-а, когато захвърли абсолютно всичките си дрехи и задръжки и се снима на корицата на светското издание Vanity Fair бременна в началото на осмия месец. Буквално дни по-късно тя роди дъщеря си Скаут. Смелостта на Деми да застане чисто гола пред обектива на леген­дарната фотографка Ани Лейбовиц вдъхнови много известни дами да последват примера 0. Истерията по голата корица на актрисата достигна такива размери, че няколко години по-късно комикът Леели Нилсен я изкопира за постера на филма си „Голият пищов 33 1/3″, където изигра главната роля.

 

МАРАЯ КЕРИ

НА СНИМКИТЕ СМЕ ТРИМА

Поп звездата не остана по-назад от колежките си и също гордо се разголи в осмия месец от бременността си с близнаците Монро и Марокен. „Чувствах се много уязвима по време на снимките, но не исках да изпусна възможността да документирам това уникално преживяване, което промени живота ми. Целта ми беше да споделя щастието си с най-верните ми фенове“, обясни мотивите си Марая.

 

 

КРИСТИНА АГИЛЕРА

САМО ПО КОЖА

През 2008-ма петкратната носителка на „Грами” позира с неродения си син Макс, облечена само с кожено яке. Бебето се появи на бял свят няколко седмици по-късно. Самата Кристина призна, че много се е притеснявала да не се случи някой инцидент по време на снимките. „Имаше толкова много неща, които можеха да се объркат – можеше да се подхлъзна или някой прожектор да падне върху мен. През цялото време ме беше страх”, казва певицата.

 

 

БРИТНИ СПИЪРС

СКАНДАЛНО МАМЧЕ

Поп принцесата не се задоволи само с гола корица, а засне цяла фотосесия за модното спи­сание Harper’s BAZAAR, докато беше бременна в шестия месец с втория си син Джейдън Джеймс, през 2006-а. Снимките моментално бяха заклей­мени като скандални, каквото беше и намерение то на Бритни, а мнозина заявиха, че певицата ни кога преди това не е изглеждала толкова добре.

 

СИНДИ КРАУФОРД

АНГЕЛ БЕЗ ДРЕХИ

През 1999-а, докато беше бременна в седмия месец със сина си Пресли, красавица­та застана пред фотообектива както я е майка родила. Тя не се посвени да покаже наедрялото си коремче пред цял свят, а съпру­гът й Ранди Гербер я подкрепи безусловно в начинанието й.

 

 

КЛАУДИЯ ШИФЪР

ПРОВОКАТОРКА

Германският супермодел позира пред обектива на световноизвестния дизайнер Карл Лагерфелд, който спе­циално заради нея се вживя в ролята на фотограф за един ден – през април 2010-а. Клаудия беше бременна в седмия месец с дъщеричката си Косима Вайълет, която се роди само месец по-късно.

 

Джесика Симпсън – бременна и гола на корица!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.