Доставка на цветя от Флориста.бг!

1
Добави коментар
Rand6522
Rand6522

Цветето е универсален символ на добри чувства – подарявайки букет или аранжировка, вие говорите на езика на цветята. Именно това е една от причините доставката на цветя и букети да е част от живота на съвременния градски човек.

За да зарадвате любимия човек изберете предимствата, които ви предлага Флориста. Само някои от тях са безплатна доставка за следващ ден за София, бонус програма – при всяка покупка през сайта вие получавате точки, чрез които можете да пазарувате следващ път, богат избор на цветя, продукти с намаления. Магазин за доставка на цветя Флориста също така може да Ви предложи доставки от рано сутрин до късно вечер, доставки до цялата страна. Друго важно предимство е, че часовете за доставка могат да бъдат определяни от Вас – вие решавате в кой часови пояс да бъдат доставени. Този пояс е един час, като така можете да бъдете сигурен, че получателят ще бъде на адреса за доставка. Важно да се отбележи и разнообразието от начини за плащане – предлагаме плащане с дебитна, кредитна карта, български или международни системи за разплащане, както и в брой. Можете да изберете най-удобния за вас метод от „Начини на плащане“. Към всяка поръчка на цветя можете да добавите шоколадови бонбони, вино, плюшена играчка, балони, картичка. Такава изненада понякога оставя спомен за цял един живот!

Вашата поръчка за цветя можете да направите на тел. 0895 528 538, чрез системата на онлайн магазина или като ни изпратите имейл на office @ florista.bg. Ако решите да направите своята поръчка чрез сайта ще можете да се възползвате от изключително улеснен процес и попълване на минимума данни, който е необходим за изпълнение на поръчката.  След получаване на всяка поръчка наш служител ще се свърже с вас, за да я потвърди.