Rigas Hotel, Остров Скопелос , Гърция

4
Добави коментар

Hotel Rigas се намира само на 300 метра от главното пристанище на остров Скопелос. Заобиколен от лимонови дървета и пъстри цветя, този 3-звезден хотел разполага с денонощна рецепция, басейн с тераса за слънчеви бани и климатизирани стаи с минибар.

Хотел Rigas предлага разнообразие от помещения за настаняване, включително студиа и апартаменти с кухненски боксове. Всяко от тях е допълнително оборудвано с хладилник, директен телефон и безплатен Wi-Fi достъп. Всички помещения за настаняване предлагат просторни балкони, веранди или тераси с мебели на открито.

В ресторанта на хотел Rigas се поднася закуска на шведска маса с местни продукти, както и ястия за вечеря. Леки закуски и ястия се предлагат и в бара до басейна и снек-бара. На разположение на гостите е и рум сервиз.

От денонощната рецепция можете да наемете сейф. Предлагат се също автомобили под наем и безплатен Wi-Fi достъп. Има безплатен трансфер до и от летището. В близост има безплатен частен паркинг. Живописният плаж Стафилс (Stafylos Beach) е на 2,5 километра.

Скопелос е гръцки остров в Егейско море, част от островната група Северни Споради. Според легендата о. Скопелос е основан от синът на бог Дионис и принцеса Ариадна от Крит – Стафилус. В минали времена островът е бил известен с прекрасното си и омайно вино. В наши дни на острова се отглеждат и произвеждат маслини, зехтин, сирене фета, мед, сушени сини сливи. Островът се характеризира с изключителна зеленина – има над пет милиона бора, 50 000 маслинови дръвчета и едва 5000 жители. Това е кътче, запазило природата си по уникален начин. Плажовете с малки камъчета са оградени от прохладни борови гори, а водата е кристално чиста. Скопелос е известен с производството на сливи – на много места се виждат типичните пещи, които се използват за тяхното изсушаване. Спокойствието и автентичният дух на гръцката култура е нещо традиционно на остров Скопелос. 

Цените са в лева, на помещение и включват:
– нощувка
– закуска
– паркинг при налични места пред хотела
– интернет

Безплатни фериботни билети, на човек при минимум 4 нощувки!
Безплатни фериботни билети получават само възрастни и деца, които заплащат нощувка.
Тръгване от следните пристанища: Volos, Agios Konstantinos и Kymi.

Безплатен двупосочен трансфер от летище Skiathos, за всички гости на хотела, които пристигат със самолет!

Доплащания:
– първо дете от 0 до 12 г. – безплатно
– второ дете над 2 г. настанено с двама възрастни – 40 лв. на ден
– възрастен на допълнително легло – 40 лв. на ден
– вечеря – 32 лв. на възрастен; дете / 2 – 12 г / – 16 лв. на ден