Циганска гавра над български гробове разтърси Фейсбук

2
Добави коментар

България
  

Циганска гавра над български гробове разтърси Фейсбук

PlovdivWeek на 01/05/2012, 18:53

Снимка: facebook.com

Роми позират на българско гробище

Грозна циганска гавра над гробища и некролози разтърси социалната мрежа. Снимки на наглите мургавелковци, които демонстративно позират и жестикулират над поставените монументи се разпространява по стените във Фейсбук.

Информацията сочи, че ромите са от пазарджишкото село Звъничево, а скандалните фотоси са правени на 14 април, пише Блиц. Вълна от коментари залива интернет пространството. Призовава се всеки, който осъжда цинизма над покойниците да сподели снимката. На една от фотографиите циганин се е покатерил над плочата на гроб. На друга гаврата е върху снимката на покойник. Нагъл мургавелко поставя слънчеви очила на изрисуваното лице в мрамора. На други снимки циганите жестикулират пред плочите и некролозите на починалите.

„До кога ще търпим”, „Идиоти” и „Извратеняци” – това са най-добронамерените коментари към групата младежи, изгаврили се с починалите. В социалната мрежа има и зловещи заплахи на расистка основа, а снимката се разпространява масово.

Тагове:
българия
звъничево
гавра
цигани
социална мрежа
снимки
фейсбук

1 коментар(а) към „Циганска гавра над български гробове разтърси Фейсбук“

anonimen – 2012-05-02 17:17:18
Защо трябва да търпим това по новините ще им казват ромчета ! Какви “ромчета“ това гадни цигани който тапчат гробове децата им да измрат и на техните гробове да подскачат както тези мръсници !!!! :@

Коментирайте новините