Natur House – пл. Райко Даскалов 1

1
Добави коментар
DISCOUNTS.bg
DISCOUNTS.bg

Описание на обекта
“Натур Хаус” е водеща международна компания в областта на храненето, диетичните продукти и услуги. Компанията е основана през 1992 г. в Испания и стартира своето международно разрастване чрез франчайз система. Днес, “Натур Хаус” има над 4 милиона доволни клиенти в повече от 2 хиляди центрове по света.

Уникалният “Натур Хаус” метод съчетава безплатни седмични консултации, персонално адаптирани диети и натурални хранителни добавки.

Центърът “Натур Хаус” разполага със собствен специалист-диетолог, който ще Ви помогне да постигнете набелязаните цели за намаляване и контрол на теглото.

Нашият диетологичен специалист извършва замерване чрез биоимпедансметър, установява Вашето % съотношение между мазнини и телесни течности, определя здравословно Ви тегло и излишни килограми. Изготвя персонализиран диетологичен план с включено балансирано хранене, съобразено с индивидуалните потребности на Вашия организъм. Всичко това е придружено със специализирани, натурални  хранителни добавки за подпомагане на обмените процеси, с отлично качество и гарантирано съдържание.

Нашите клиенти са доволни от хранителните режими и продукти на “Натур Хаус”, защото им позволяват да загубят тегло и да се хранят повече, чувствайки се жизнени и енергични.

Разгледайте нашата Фейсбук страница.

Запишете си ден и час за посещение на телефон: 02 465 49 34 или 0894 459 612.

Коментари към този обект