Детски стоки: Nuvita инхалатор за деца и възрастни

1
Добави коментар

Представяме Ви Nuvita инхалатор за деца и възрастни.

Характеристики:
Компресорният инхалатор Nuvita 5020 е практичен и безопасен. Предназначен е за третиране на астма, алергии и други дихателни смущения по целия респираторен тракт. Подходящ е за инхалации с Вентолин. Този вид инхалации са широко разпространени и препоръчвани от лекарите, а този инхалатор е много подходящ за прилагането им.
Съвместим е с всички видове лекарства.
Компресиращата технология позволява да се пулверизират всякакъв вид лекарства, включително и олиообразни, каквито най-често се използват за деца.

Инхалаторът се доставя в комплект с маска за лице за възрастен, маска за лице за деца, приставка за уста, приставка за нос, въздуховод, чанта за носене, инструкция за експлоатация и гаранционна карта.

Инхалаторът е мощно средство за лечение на белодробни заболявания, което не бива да се прилага без медицинско предписание. До скоро инхалациите се извършваха само в болниците, но в последно време са широко разпространени и в домашна среда. Със закупуването на инхалатора Nuvita 5020, Вие ще притежавате мощен медицински уред, който можете да ползвате в дома си, за да приложите предписаното лечение.

Техническа спецификация:

Захранване: 230V 50Hz/130 VA
Максимално налягане: 1,8 +/- 0,3 bar
2 скорости:  Стандартна  – 0,25 мл/мин и Висока – 0,32 мл/мин

Маските са без съдържание на Фталати и Бисфенол А

Гаранция: 24 месеца

Nuvita Инхалатор 5020 за деца и възрастни можете да закупите от http://nuvita-bg.com/