Нежни пролетни цветя от Knapp » LookBook

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Дългоочакваната пролетна колекция на българската модна марка Knapp ще бъде представена официално след месец, но част от моделите вече са готови и както винаги впечатляват със своя дизайн и изработка. Затова бързаме да ви покажем новите приказни предложения на Антония Йорданова, Яна Абросимова, Виолета Атанасова и Валентина Томова.

Лице на колекцията е Паолина – модел на Ivet Fashion. Нейният „пролетен танц” с облеклата на Knapp е уловен от фотографа Боян Павлов. Романтичните букли на красавицата са дело на Terrasoul, а деликатния грим на Tune.

Новата колекция носи името „Flowers ballroom”, а всеки един от моделите те кара да се докоскеш до най-фините струни на дамската душа и нейната чувственост. Линията включва няколко красиви рокли, издържани в типичната за модния лейбъл – минималистична стилистика, но всяка от тях носи своя собствена индивидуалност.

Паолина ни напомня на горска фея от приказките, облечена с рокличка направена от цветя. Детайлът, в новите творения на четирите талантливи дизайнерки, е базиран на разчупване на кройката под формата на изрязване, набори, наслагване на плата и др.

Роклите звучат като току що разцъфнали пролетни цветя, а най-силно впечатление правят тези от тях, чиято долна част прилича на нежни венчелистчета. Виждаме както коктейлни рокли с къса дължина, така и макси дизайнерски творения.

От Knapp са заложили на пастелна цветовата палитра, която нежно гали сетивата, използвайки нюанси като лавандулово лилаво, нежно зелено и неаполитанско жълто. Класическата черно-бяла гама също не е пренебрегната. Графичните цветове внасят контраст в цялостното звучене на линията „Flowers ballroom”.

Вижте още колекции на Knapp:

Есен-зима 2011-2012

Пролет-лято 2011

Автор: Делица Цонева