Хотели в Златни Пясъци – цени, оферти | GoranovOnline.bg

2
Добави коментар
goranov
goranov

Златни пясъци е най-известният курорт по северното черноморско крайбрежие. Разположен в полите на Природен парк „Златни пясъци“, защитена от закона територия, той е прекрасно място за почивка и забавления. Плажната ивица, покрита със златист пясък, е с дължина 3,5 км и е широка до 100 м.
Територията около курорта е уникална със своите растителни видове и крайморска растителност. В природен парк „Златни пясъци“ не само се съхраняват застрашени и защитени растителни и животински видове, но има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето.
Хотели вЗлатни Пясъци
DoubleTree by Hilton Варна
Хотел DoubleTree by Hilton Варна се намира в южната част на к.к. Златни Пясъци и на 450 м от брега на морето.
Марина Гранд Бийч
Хотел Марина Гранд Бийч се намира в южната част на к.к. Златни Пясъци, на 30 м от плажа. Хотелът предлага 2 конферентни зали с различен капацитет в зависимост от подреждането – от 20 до 200 места.
Мелиа Гранд Ермитаж
Петзвездният хотел Мелиа Гранд Ермитаж е сред най-луксозните хотели в курорта Златни Пясъци. Разположен е в централната част на курорта, на 150 м от плажа. Районът около хотела е тих и спокоен.
Мелиа Гранд Ермитаж е част от реномираната международна хотелска верига „Sol Melia“. Предлага три типа изхранване – закуска, закуска и вечеря (полупансион) и ол инклузив. Хотелският копмплекс разполага с няколко ресторанта и бара, външни и вътрешен басейн, голям Спа център, охраняем паркинг.
Хотелът разполага и с 11 конферентни зали с различен капацитет.
Lti Калиакра Палас
Хотел Lti Калиакра Палас е разположен на 20 м от плажа, близо до центъра на Златни Пясъци. Пешеходна алея отделя сградата на хотела от плажа.
Калиакра Палас има собствена плажна ивица (пред хотела) с безплатни чадъри и шезлонги за гости на хотела. Работи на принципа Ултра Ол инклузив и предлага 3 ресторанта, 4 бара, външни и вътрешен басейни, спортни игрища.
Основно реновиран през 2011 г. и 2012 г.
Голяма конферентна зала – 150 места.
Астера
Хотел Астера се намира в к.к. Златни Пясъци, на 30 м от плажа и на 300 м от центъра на курорта. Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги, както и с безплатен паркинг.
Берлин Голдън Бийч
Берлин Голдън Бийч е разположен на плажа, в северната част на к.к. Златни пясъци. Хотелът има собствена плажна ивица (пред хотела) с безплатни чадъри и шезлонги за гости на хотела. Районът около хотела е тих и спокоен, препоръчва се за семейства с деца (при настаняване на 2-ма възрастни с 2 деца в стая и двете деца са безплатни) и за търсещите спокоен отдих. Берлин Голдън Бийч предлага богата Ол инклузив програма с няколко ресторанта и бара (в т.ч. и бар на плажа).
Още хотели в Златни Пясъци, България: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]