Почувствайте се като крал с реплики на антични съдове!

22
Добави коментар

 Кой поне веднъж в живота си не е мечтал да открие съкровище с антични съдове?

Ние ще сбъднем  вашите мечти.  В този блог  ще ви разкрием тайните на най-значимите антични съкровища, намерени не само на територията на България, но  и в земите владени от българските канове.  Ще ви покажем шедьоврите на тракийските златари, антични  съдове от кан Кубрат и кан Аспарух.  

Чрез сайта може да поръчате прецизни реплики  на антични съдове,  като луксозен подарък на близък човек или поради провеждане на  официално събитие.  Това е единственият законен начин да се сдобиете с антични съдове от благороден метал. 

Нашите майстори изработват по поръчка използваеми  антични съдове с практическо значение, като ги претворяват,  чрез уникална технология и несравнимо качество. Всички антични съдове се изработват ръчно, като се обръща внимание на всеки детайл и всяка малка подробност.

Притежанието на подобен вид антични съдове ни кара да усетим  духа на нашите деди и някаква особена,  космическа сила.  Предметите със стара история и антики на стотици години винаги са били обект на човешкия интерес и любопитство.  Има нещо тайнствено и мистично в това да държиш в ръцете си античен съд, който е бил използван преди векове от нашите предци. С репликите на  антични съдове ще се почувствате като древен крал.

Освен, че са ценни за всички колекционери, различните антични съдове са подходящи за подаръци на хора, които уважаваме и ценим.  Несравним, луксозен подарък,  който ще се запомни за цял живот.